yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 28 Aralık 2021 #1 Önceden açtığım bir konuyu öne çıkarma yani ilk sıraya alma nasıl yapılıyor?
Çözüm unlokidmurat 28 Aralık 2021 Açtığınız bir konuda en alt kısma gelip mesaj yazma kısmında "cevapla" seçeneğinin yanında "öne çıkar" butonu var, ona basarak çıkartabilirsiniz. ( Sizin açtığınız bir konu olması ve mesaj yazma izniniz olmalı diye biliyorum. )
Açtığınız bir konuda en alt kısma gelip mesaj yazma kısmında "cevapla" seçeneğinin yanında "öne çıkar" butonu var, ona basarak çıkartabilirsiniz. ( Sizin açtığınız bir konu olması ve mesaj yazma izniniz olmalı diye biliyorum. )
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 28 Aralık 2021 #11 yusufcan1636 dedi: Maalesef olmadı şu an yaptım i5 3470 yükseltme tavsiyesi konusu yok hala anasayfada. Genişletmek için tıkla... Konuyu "öne çıkar"ınca yeni konular kısmına değil de yeni mesajlar kısmına düşüyor maalesef. Bu da bence pek bir işe yaramıyor. Artı 0 Eksi
yusufcan1636 dedi: Maalesef olmadı şu an yaptım i5 3470 yükseltme tavsiyesi konusu yok hala anasayfada. Genişletmek için tıkla... Konuyu "öne çıkar"ınca yeni konular kısmına değil de yeni mesajlar kısmına düşüyor maalesef. Bu da bence pek bir işe yaramıyor.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 28 Aralık 2021 #12 yusufcan1636 dedi: Maalesef olmadı şu an yaptım i5 3470 yükseltme tavsiyesi konusu yok hala anasayfada. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi çok fazla mesaj yazıldığı için direkt alta düşüyor. Ana sayfada gözüktü az önce söylediğiniz konu. Simdi de 1. Sayfaya düştü. Artı 0 Eksi
yusufcan1636 dedi: Maalesef olmadı şu an yaptım i5 3470 yükseltme tavsiyesi konusu yok hala anasayfada. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi çok fazla mesaj yazıldığı için direkt alta düşüyor. Ana sayfada gözüktü az önce söylediğiniz konu. Simdi de 1. Sayfaya düştü.
KS KS yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 28 Aralık 2021 #13 VGAMonitorluAdam dedi: Dediğim gibi çok fazla mesaj yazıldığı için direkt alta düşüyor. Ana sayfada gözüktü az önce söylediğiniz konu. Simdi de 1. sayfaya düştü. Eki Görüntüle 1254033 Genişletmek için tıkla... Keşke ana sayfaya gelse böyle kimse görmüyor çünkü yeni konu açınca da ban yiyorum. Artı 0 Eksi
VGAMonitorluAdam dedi: Dediğim gibi çok fazla mesaj yazıldığı için direkt alta düşüyor. Ana sayfada gözüktü az önce söylediğiniz konu. Simdi de 1. sayfaya düştü. Eki Görüntüle 1254033 Genişletmek için tıkla... Keşke ana sayfaya gelse böyle kimse görmüyor çünkü yeni konu açınca da ban yiyorum.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 28 Aralık 2021 #14 Günde 2 kez öne çıkarma hakkınız var. Öne çıkarılan konular yeni konular kısmında değil, yeni mesajlar kısmında gözükür. Artı 0 Eksi
Günde 2 kez öne çıkarma hakkınız var. Öne çıkarılan konular yeni konular kısmında değil, yeni mesajlar kısmında gözükür.
KS KS yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 28 Aralık 2021 #15 Lord Raiden dedi: Günde 2 kez öne çıkarma hakkınız var. Öne çıkarılan konular yeni konular kısmında değil, yeni mesajlar kısmında gözükür. Genişletmek için tıkla... Ana sayfaya gelse ama günde 1 hakkımız olsa daha iyi olur aslında. Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Günde 2 kez öne çıkarma hakkınız var. Öne çıkarılan konular yeni konular kısmında değil, yeni mesajlar kısmında gözükür. Genişletmek için tıkla... Ana sayfaya gelse ama günde 1 hakkımız olsa daha iyi olur aslında.