Açılan Konunun Ana Sayfada Yeterli Süre Kalmaması

Daha fazla  
Meslek
.
Selamlar, iyi akşamlar. Technopat iyi hoş ama büyük bir eksiği var bence. Özellikle yoğun saatlerde açılan konular 30 saniye sonra ana sayfadan düşüyor. Buna bir çözüm lazım değil mi? 1-2 kez konuyu öne çıkarınca hakkımız da bitiyor. Bazı sabit konular olabilir mesela. Ryzen 3xxx kullanıcıları, 5700 XT kullanıcıları gibi. Böylece bu konularda soru soracaklar yeni konu açmadan bu başlıklarda sorularını sorarlar, hem de daha derli toplu bir arşiv olur. Böyle olunca başlık açıyoruz, hemen ana sayfadan iniyor.

Şimdi öncelik bakımından evet herkesin daha fazla önceliğe ihtiyacı var fakat bu kadar çok kullanıcının olduğu bir forumda sürekli her an yeni bir konu oluşturuluyor ve onların da üstte görüntülenmeye hakları var. Böyle olunca da bizim konularımız mecburen alta düşüyor yapacak bir şey yok :D

Çünkü çok fazla konu açılıyor arkadaşlar. Eminim şu an moderatör arkadaşın önünde denetim bekleyen en az 15-20 konu vardır. Hele bu saatlerde deli gibi akım oluyor konu denetiminde:) Normal olarak aşağı kayıyorlar sıra sıra.

Şimdi öncelik bakımından evet herkesin daha fazla önceliğe ihtiyacı var fakat bu kadar çok kullanıcının olduğu bir forumda sürekli her an yeni bir konu oluşturuluyor ve onların da üstte görüntülenmeye hakları var. Böyle olunca da bizim konularımız mecburen alta düşüyor yapacak bir şey yok :D
Ana sayfa 2'ye bölünebilir mesela.
Bir tarafa yeni açılan konular, diğer tarafa bahsettiğim kalıcı konu başlıkları...
Çünkü çok fazla konu açılıyor arkadaşlar. Eminim şu an moderatör arkadaşın önünde denetim bekleyen en az 15-20 konu vardır. Hele bu saatlerde deli gibi akım oluyor konu denetiminde:) Normal olarak aşağı kayıyorlar sıra sıra.
İşte moderatörlerin de yükü azalır sabit başlıklar olursa...
Ana sayfa 2'ye bölür, bir tarafa yeni açılan konular, diğer tarafa bahsettiğim kalıcı konu başlıkları...

Ana sayfa 2'ye bölünebilir mesela.
Bir tarafa yeni açılan konular, diğer tarafa bahsettiğim kalıcı konu başlıkları...
Evet bu gibi çözüm önerilerine herkesin ihtiyacı vardır genel olarak konu başlıkları sınıflandırılır hakkında en çok konu oluşturulan konular hakkındaki başlıklar daha uzun süre kalıcılığını koruyabilir. Mantıklı bir fikir fakat sitenin tasarımının da iyi değerlendirilmesi gerekiyor sonuçta herşeyi buraya sığdırıp bir de reklam koymak için yer bırakmanız gerekecek.

Sorularla konular ayrılsa çok iyi olurdu.
Saat 07.00 konuyu öne çıkarıyorum, kimse uyanık değil. Sonraki gün saat 15.00 öne çıkarıyorum sayfayı yenilediğim an konu düşüyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı