Açılan Pencerenin Sürüklerken İz Bırakması

artapon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar...

Öncelikle sistemimin Genel Özelliklerini yazayım
İşlemci: FX 8350
Ram : Gskill 2x8Gb 1600 Mhz Cl9
Anakart : Asus Crosshair V Formula
Ekran Kartı: Asus GTX660 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 192Bit
Power : Xilence 800W 80+
Monitör : Aoc E2752VA Full HD LED
Hdd : WD Green 1tb 64mb

Sistemimde resimlerde görmüş olacağınız gibi Media Player yada bir dosyanın kulağından tutup biraz hızlıca hareket ettirdiğim zaman görüntüde kaymalar oluyor. Bu işlem Farklı farklı yöntemlerle(usb/dvd) ve de win 7 ve win8 format atmama rağmen değişen hiçşbirşey olmadı. Hatta Ekran Kartını değiştirdim sonuç yine aynı. Monitörün DVI girişinden görüntü almaktayım... Lütfen biri yardım etsin. aksi halde resmen bilgisayardan soğudum yaaa...
11.jpg
22.jpg

Ekran kartından gibi duruyor. Onun driverini kaldırıp güncalini kur. Olmazsa Windows 8.1 e geçmen daha iyi olur.

Sorununun kaynağı ekran kartı sürücüsü veya ekran kartının aşırı ısınması olabilir. Sürücüyü güncelle. Sorun yine devam ederse ekran kartı ısı değerlerine bak.

Merhaba arkadaslae cevaplariniz icin hepinize tesekkur ederim.
Ekran karti driverini cd'den kurdum olmadi. Daha sonra sitesinden en guncel surumu indirdim kurdum yine olmadi. Windows 8.1 kurdum onda da ayni sorunlari yasiyorum. Ekran karti isi degerleri normal. Hatta dun aksam 45 dk falan cod modern war fire 3 oynadim islemci ve ekran kartinin sogutucularini el ile kontrol ettim Ilik bile degildi. Yani sistem sicaklik konusunda bir problemi yok. Biostan baktigimda da sistem sicakligi normal degerlerde.

Ram veya CPU yetmezliğinde çoğunlukla oluşur. Kodek ve GPU sürücülerini de güncelleyin.
Tesekkurler hocam. Peki ben bu suruculeri nasil ve nereden indirecegim. Kodec surucusu dediginiz surucu nedir? Gpu surucusu ekran karti driveri degil mi?
Ayrica hocam 16gb ram ve fx8350 islemci var sistemde. Nasil boyle bir yetmezlik yapiyor anlamıyorum. Acaba sorunun donanimsal olma durumu var mi?

Dvı kablosunu değiştir, monitorü test et.
Hocam normalde monitorum Samsung 21, 5" vga monitordu. Bende hatanin monitorden oldugunu dusundugum icin hemen yeni bir dvi 'li monitor aldim. Maalesef sorun hala devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı