Yok hocam hepsi default degerlerde.işlemci Ghz değerlerini değiştirdin mi?
Yok hocam hepsi default degerlerde.işlemci Ghz değerlerini değiştirdin mi?
İmzamdaki aida64 raporunu paylaşırsan güncel sürücüleri vermeye çalışayım. Ancak temiz bir Win 8.1.3 formatı atmadan çözüm önermem onu bildireyim.Peki ben bu suruculeri nasil ve nereden indirecegim
Kodek sürücüsü değil Kodek güncellemesi yapmanız lazım. Bunu da formatı atıp güncel sürücüleri verdikten sonra veririm.Kodec surucusu dediginiz surucu nedir?
Benim bu sorunla karşılaştığım her pc ram veya cpu yetersizliğinden kaynaklanıyordu, diğer nedenlerde diğer yazdığım yazılımsal nedenlerdi.Ayrica hocam 16gb ram ve fx8350 islemci var sistemde.
Donanımsal olma ihtimali olan donanımları belirttim onlar harici birde hdd bad sectör olma ihtimali olabilir ancak bu yanında değişik sonuçlara da sebep olması gerektiğinden makul görünen yukarıda bahsettiklerimdir. Ancak yinede HDTUNE 5.50 ile error scan ve healt testi yapıp sonuçlarını paylaşabilirisniz.Acaba sorunun donanimsal olma durumu var mi?
Normaldir Sonlara doğru yükselmesinin nedeni bench değerlerini kontrol ettiğinden işlemci ve gpu'ya yük biniyor.Yalnız hazırlarken bilgisayarın bazı yerlerde çok acayip bir şekilde kastığını hatta işlemci %100 işlem ile çalıştığını farkettim. Normal mi değil mi bilmiyorum.
Yeni hdd alın demedim ki? HDTUNE testi yaptıktan sonra gerekli ise aldırırdık boşa masraf yapmayın.Ayrıca hocam yeni hdd aldım 1tb durum yine aynı.
Eğer sorunu çözemezsek yakın iseniz getirebilirsiniz kontrol ederiz.Ayrıca hocam nickinizin altında Sakarya yazıyor. Eğer Sakarya'da ikamet ediyorsanız bilgisayarı size getirebilirim. Yada sizi misafir edebilirim.
Tamam o zaman sorun yok.Yeni bir HDD alacaktım zaten. İyi bir fırsat bulunca da aldım.
Özel mesajda bildirdim.Diğer dediklerinizi ancak hafta sonu yapabileceğim, maalesef işim dolayısıyla pek ilgilenemiyorum. Fakat eğer sizin imkanınız varsa size getirmeyi tercih ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.