Açılan Pencerenin Sürüklerken İz Bırakması

Peki ben bu suruculeri nasil ve nereden indirecegim
İmzamdaki aida64 raporunu paylaşırsan güncel sürücüleri vermeye çalışayım. Ancak temiz bir Win 8.1.3 formatı atmadan çözüm önermem onu bildireyim.
Kodec surucusu dediginiz surucu nedir?
Kodek sürücüsü değil Kodek güncellemesi yapmanız lazım. Bunu da formatı atıp güncel sürücüleri verdikten sonra veririm.
Ayrica hocam 16gb ram ve fx8350 islemci var sistemde.
Benim bu sorunla karşılaştığım her pc ram veya cpu yetersizliğinden kaynaklanıyordu, diğer nedenlerde diğer yazdığım yazılımsal nedenlerdi.
Acaba sorunun donanimsal olma durumu var mi?
Donanımsal olma ihtimali olan donanımları belirttim onlar harici birde hdd bad sectör olma ihtimali olabilir ancak bu yanında değişik sonuçlara da sebep olması gerektiğinden makul görünen yukarıda bahsettiklerimdir. Ancak yinede HDTUNE 5.50 ile error scan ve healt testi yapıp sonuçlarını paylaşabilirisniz.

Merhabalar Murat Hocam,
Mesajınıza geç cevap verdiğim için kusura bakmayın lütfen. Maalesef iş yoğunluğu nedeniyle pek giremedim siteye.
Hocam bahsettiğini raporu hazırladım. Yalnız hazırlarken bilgisayarın bazı yerlerde çok acayip bir şekilde kastığını hatta işlemci %100 işlem ile çalıştığını farkettim. Normal mi değil mi bilmiyorum.
Bundan sonrasını bilgilerinize arz ediyorum.
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı

Ayrıca hocam yeni hdd aldım 1tb durum yine aynı.

Siz nasıl diyorsanız o şekilde yapalım. Üstad sizsiniz.

Tekrardan teşekkürler...

Ayrıca hocam nickinizin altında Sakarya yazıyor. Eğer Sakarya'da ikamet ediyorsanız bilgisayarı size getirebilirim. Yada sizi misafir edebilirim.

Yalnız hazırlarken bilgisayarın bazı yerlerde çok acayip bir şekilde kastığını hatta işlemci %100 işlem ile çalıştığını farkettim. Normal mi değil mi bilmiyorum.
Normaldir Sonlara doğru yükselmesinin nedeni bench değerlerini kontrol ettiğinden işlemci ve gpu'ya yük biniyor.
Ayrıca hocam yeni hdd aldım 1tb durum yine aynı.
Yeni hdd alın demedim ki? HDTUNE testi yaptıktan sonra gerekli ise aldırırdık boşa masraf yapmayın.
Ayrıca hocam nickinizin altında Sakarya yazıyor. Eğer Sakarya'da ikamet ediyorsanız bilgisayarı size getirebilirim. Yada sizi misafir edebilirim.
Eğer sorunu çözemezsek yakın iseniz getirebilirsiniz kontrol ederiz.
Usb security kullanmayın. Netframework sorunlu gözüküyor.
Win 7 kullanıyorsunuz. Sosyaşde paylaştığımız Win 8.1.3'ü indirip kurup sadece güncel sürücülerinizi kurup aynı durum yaşanacak mı kontrol edin.
Ekran kartı sürücünüz güncel değil. Alttaki verdiğim sürücüyü şu dedikelrimi yaptıtan sonra yükleyin;
Denetim masasından Nvidia geforge'a ait ne varsa silin, DDU programı ile Nvidia seçip kaldırın ve altta verdiğim sürücüyü kurun sistemi yeniden başlatın.
http://us.download.nvidia.com/Windo...n8-win7-winvista-64bit-international-whql.exe

CPU'nun OC yapıldığı gözüküyor. Bios güncelledikten sonra default yapıp kaydetmeyi unutmayın.

Ayrıca ramlerden biri doğru yere takılmamış. 3. slotta olan ram'i 2. slota takın.

Yeni bir HDD alacaktım zaten. İyi bir fırsat bulunca da aldım.

Diğer dediklerinizi ancak hafta sonu yapabileceğim, maalesef işim dolayısıyla pek ilgilenemiyorum. Fakat eğer sizin imkanınız varsa size getirmeyi tercih ederim. İşlemleri beraber yaparsak sevinirim. İnanın artık bilgisayara elimi sürmek istemiyorum. O kadar daraldım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…