Açılan sitede login işlemini yapılamıyor

Yer
türkiye
Daha fazla  
Yaklaşık 10 aydır wallpaper tasarımı yapıyorum (1080x2400, Redmi Note 12 Pro 4G ekran boyutunda)
Bu tasarımları ister indirip isterseniz de uygulamadan indirmeden wallpaper olarak ayarlayabileceğiniz bir uygulama yaptım Flutter ile.
Sonrasında bu uygulamanın sitesini de Infinity Free ile beleş hosting ile domain kullanarak açtım.
Siteye login (giriş) sayfası ekledim kendim kayıt olarak test etmek istedim.
Yaptığım ise şu:
Infinity Free de mysqlserver üzerinden tablo oluşturdum.
Sonrasında PHP ile bu tabloya erişip, kayıt olanların bilgisini PHP ile bu tabloya taşıyacaktım.
Ve giriş yaparken de PHP tabloya bakıp bilgileri kontrol edecek, doğruysa siteye atacaktı.
Yanlışsa uyarı verecekti.
Ama kayıt olma çalışmıyor, PHP tabloya kayıt olurken girdiğim bilgileri kaydedemiyor.
Bu nedenle girişte yapamıyorum. (db.php login.php ve register.php açtım, SQL serverdaki tabloya db.php erişecek, register.php kayıt olurken bilgileri alıp tabloya atacak, login.php ise giriş yaparken doğru girilmiş mi diye tabloya bakarak kontrol edecek)
( Not: PHP bilmiyorum o nedenle sitenin PHP kısmını chat GPT ile hazırladım, HTML dosyalarını koyduğum file Manager kısmına da PHP dosyalarını attım )
Kayıt olurken aldığım hata:

photo_2024-09-17_23-15-00.jpg

Son düzenleme:
Yaklaşık 10 aydır wallpaper tasarımı yapıyorum (1080x2400, Redmi Note 12 Pro 4G ekran boyutunda)
Bu tasarımları ister indirip isterseniz de uygulamadan indirmeden wallpaper olarak ayarlayabileceğiniz bir uygulama yaptım Flutter ile.
Sonrasında bu uygulamanın sitesini de Infinity Free ile beleş hosting ile domain kullanarak açtım.
Siteye login (giriş) sayfası ekledim kendim kayıt olarak test etmek istedim.
Yaptığım ise şu:
Infinity Free de mysqlserver üzerinden tablo oluşturdum.
Sonrasında PHP ile bu tabloya erişip, kayıt olanların bilgisini PHP ile bu tabloya taşıyacaktım.
Ve giriş yaparken de PHP tabloya bakıp bilgileri kontrol edecek, doğruysa siteye atacaktı.
Yanlışsa uyarı verecekti.
Ama kayıt olma çalışmıyor, PHP tabloya kayıt olurken girdiğim bilgileri kaydedemiyor.
Bu nedenle girişte yapamıyorum. (db.php login.php ve register.php açtım, SQL serverdaki tabloya db.php erişecek, register.php kayıt olurken bilgileri alıp tabloya atacak, login.php ise giriş yaparken doğru girilmiş mi diye tabloya bakarak kontrol edecek)
( Not: PHP bilmiyorum o nedenle sitenin PHP kısmını chat GPT ile hazırladım, HTML dosyalarını koyduğum file Manager kısmına da PHP dosyalarını attım )
Kayıt olurken aldığım hata:

Eki Görüntüle 2312765

ChatGPT'ye gelene kadarok. İyiydide ChatGPT girmişse bozar.

ChatGPT'ye gelene kadarok. İyiydide ChatGPT girmişse bozar.

Hocam arkadaşımla açtığım birkaçinsancık adında ortak bir YouTube kanalı var.
Teknoloji içerikleri paylaşıyoruz orada.
Video için kendi ilgilendiğim alan olan Flutter dili ile Chat GPT'ye uygulama yaptırdım.
Gerçektende benim gibi hatta bazı yerlerde benden iyi bile iş çıkardı.
Ama bazı yerlerde saçmalayabiliyorda.
Genel itibarı ile %90 sorunsuz iyi iş yapıyor.
GPT bozar falan diyorsunuz da, bence öyle değil (videoyu yüklemedim çünkü editi bitmedi bittiğinde atarım kanala)

Hocam arkadaşımla açtığım birkaçinsancık adında ortak bir YouTube kanalı var.
Teknoloji içerikleri paylaşıyoruz orada.
Video için kendi ilgilendiğim alan olan Flutter dili ile chat GPT'ye uygulama yaptırdım.
Gerçektende benim gibi hatta bazı yerlerde benden iyi bile iş çıkardı.
Ama bazı yerlerde saçmalayabiliyorda.
Genel itibarı ile %90 sorunsuz iyi iş yapıyor.
GPT bozar falan diyorsunuz da, bence öyle değil (videoyu yüklemedim çünkü editi bitmedi bittiğinde atarım kanala)

Şöyle diyeyim AI ile çalıştığı için kodu bozar yani sizi bozar anlamında demedim.

PHP bilmiyorum ama büyük ihtimalle veritabanına bağlanamıyor connection string i yanlış olabilir o kısmı Debug yaparsan çözülebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı