Instagram Açılan tüm hesaplar kapatılıyor

safak5234

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
DELL G5 SE AMD RYZEN 7 4800H AMD RAEDON 5600M
Meslek
Öğrenci
Abilerim ablalarım hepinize merhaba. Ben birkaç ay önce hesabım askıya alınmıştı sebebi yoktu ve kapandığı gün ablamın hesabı da askıya alındı ve biz itiraz ederek hesaplarımızı açtık. Sonra bugün bir daha hesabım askıya alındı bu sefer kuzenimin ve ben ve ablamın hesabı yine askıya alındı. Ablam açtı ben de açtım ama sonra hesabımı sildim, yeni hesap açtım. Kuzenimin hesabını bilmiyorum. Benim hesabım askıya alındı ama neden diğerleri askıya alındı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni telefon aldım hat falan daha yeni 2 hafta oldu herhalde hesap açtım Instagram 1 gün sonra kapandı 5 tane hesap açtım böyle kapandı başka telefondan e-posta ile açtım mobil veri kullanarak sonra kendi telefonuma geçirip parallel space ile kopyaladım son açtığım hesabı 1-2 saat sonra hesap geri askıya alınıp kapandı bende sonra yetkili servise gideceğim anlam veremedim Wi-Fi'yi de sıfırladım ancak durduk yere kapatılıyor.

başka kuzenimin falanda kapandı sebebi nedir ben bişide yapmadım bana diyorlar bişimi yaptın ama sebebi nedir suç bendemi hocam

Başka kuzenimin falan da kapandı sebebi nedir ben bir şey de yapmadım bana diyorlar bir şey mi yaptın ama sebebi nedir suç bendemi hocam.

Bende anlam veremiyorum ilk açtığımda 2-3 saat Reels baktım tek o kadar sonra en son açtığım hesap açtım hesabı açıp bir daha girmedim 1 saat sonra otomatik hesap askıya alınıp kapanmış.

Bende anlam veremiyorum ilk açtığımda 2-3 saat Reels baktım tek o kadar sonra en son açtığım hesap açtım hesabı açıp bir daha girmedim 1 saat sonra otomatik hesap askıya alınıp kapanmış.
Çözüm olarak naptın telefonumu değiştin tiktokdan gördüm ip ban yemiş olabilirsin diyorlardı

Bende de aynısı oluyor Kendi hesaplarım önce kapatıldı sonra açtığım hesaplar da kapatıldı birkaç gündür artık kullanmıyorum ama kullanmam da gerekiyor. IP ban işi benim de aklıma geliyor ama o wi-fi ile alakalı yani modemle. Acaba modem değişsem çözülür mü diye düşünüyorum zaten o zaman da çözülmezse telefonla sıkıntı olabilir umarım öyle değildir.

Başka bir tanıdığının hesabıda kapanıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…