RAMAZAN REİS 42 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #1 Discord'u Google'dan kullanıyorum, örneğin YouTube'dan video açtığımda başkalarının da duymasını istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2024
Discord'u Google'dan kullanıyorum, örneğin YouTube'dan video açtığımda başkalarının da duymasını istiyorum.
Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 574 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ağustos 2024 #2 RAMAZAN REİS 42 dedi: Discord'u Google'dan kullanıyorum, örneğin YouTube'dan video açtığımda başkalarının da duymasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube'u yayınla. Artı 0 Eksi
RAMAZAN REİS 42 dedi: Discord'u Google'dan kullanıyorum, örneğin YouTube'dan video açtığımda başkalarının da duymasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube'u yayınla.
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 576 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #3 Eskiden videonun olduğu ekranı seçmen gerekliydi, artık Screen 1 olarak açsanız bile ses gidiyor. Artı 0 Eksi
KS KS RAMAZAN REİS 42 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #4 Doğa Aden dedi: YouTube'u yayınla. Genişletmek için tıkla... Yayınlamadan sesli sohbette yapmak istiyorum Artı 0 Eksi
Doğa Aden dedi: YouTube'u yayınla. Genişletmek için tıkla... Yayınlamadan sesli sohbette yapmak istiyorum
outcastagne Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.224 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 4500 3.60 GHz - ASUS B450M DRAGON - ASUS DUAL RTX 2060 VER.6 GB (Undervolt 800 mV/1775 MHz) - CORSAIR Vengeance LPX 2x8 3200 MHz RAM - WD Blue SN570 500 GB Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #5 Watch Together kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS RAMAZAN REİS 42 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #6 erdmee dedi: Eskiden videonun olduğu ekranı seçmen gerekliydi, artık Screen 1 olarak açsanız bile ses gidiyor. Genişletmek için tıkla... Screen 1 nasıl seçeceğim? outcastagne dedi: Watch Together kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Program mı? Artı 0 Eksi
erdmee dedi: Eskiden videonun olduğu ekranı seçmen gerekliydi, artık Screen 1 olarak açsanız bile ses gidiyor. Genişletmek için tıkla... Screen 1 nasıl seçeceğim? outcastagne dedi: Watch Together kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Program mı?
Doğa Aden Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 574 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ağustos 2024 #7 RAMAZAN REİS 42 dedi: Screen 1 nasıl seçeceğim? Program mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yayınlama kısmını SS atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim hatırlamıyorum o kısmı çünkü. Artı 0 Eksi
RAMAZAN REİS 42 dedi: Screen 1 nasıl seçeceğim? Program mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yayınlama kısmını SS atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim hatırlamıyorum o kısmı çünkü.
erdmee Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 576 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #8 Buradan Ekranlar seçeneğine tıklayın hocam. Dosya Ekleri resim_2024-08-05_160333798.png 15,2 KB · Görüntüleme: 22 Artı 0 Eksi
KS KS RAMAZAN REİS 42 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #9 erdmee dedi: Buradan Ekranlar seçeneğine tıklayın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu hangi yerde nere basınca açılıyor erdmee dedi: Buradan Ekranlar seçeneğine tıklayın hocam. Genişletmek için tıkla... Tam olarak kast ettiğim bu değil ekran paylaşırken ses gitme değil Mesela örnek veriyorum senle sesli sohbetteyiz ben rastgele bir ses açtığımda sen duycan ekran paylaşımı değil Son düzenleme: 6 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
erdmee dedi: Buradan Ekranlar seçeneğine tıklayın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu hangi yerde nere basınca açılıyor erdmee dedi: Buradan Ekranlar seçeneğine tıklayın hocam. Genişletmek için tıkla... Tam olarak kast ettiğim bu değil ekran paylaşırken ses gitme değil Mesela örnek veriyorum senle sesli sohbetteyiz ben rastgele bir ses açtığımda sen duycan ekran paylaşımı değil
k.ylvc Decapat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 752 Makaleler 2 Çözümler 37 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2024 #10 Ekran Paylaşımı Başlatın: Ses kanalına katıldıktan sonra, ekran paylaşımı simgesine tıklayın. Bu simge genellikle ekranın alt kısmında bulunur. Tarayıcıyı Seçin: Ekran paylaşımı seçeneklerinden, YouTube videosunu açtığınız tarayıcı penceresini seçin. Ses Paylaşımını Etkinleştirin: Ekran paylaşımı penceresinde, “Ses Paylaş” seçeneğini etkinleştirin. Bu, tarayıcıdaki sesin de paylaşılmasını sağlar. Paylaşımı Başlatın: Son olarak, “Paylaş” butonuna tıklayarak ekran paylaşımını başlatın. Artı 0 Eksi
Ekran Paylaşımı Başlatın: Ses kanalına katıldıktan sonra, ekran paylaşımı simgesine tıklayın. Bu simge genellikle ekranın alt kısmında bulunur. Tarayıcıyı Seçin: Ekran paylaşımı seçeneklerinden, YouTube videosunu açtığınız tarayıcı penceresini seçin. Ses Paylaşımını Etkinleştirin: Ekran paylaşımı penceresinde, “Ses Paylaş” seçeneğini etkinleştirin. Bu, tarayıcıdaki sesin de paylaşılmasını sağlar. Paylaşımı Başlatın: Son olarak, “Paylaş” butonuna tıklayarak ekran paylaşımını başlatın.