baranserker Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 332 10 Eylül 2025 #21 Rauf02 dedi: Hocam, DNS,VPN vs. olmadan tüm cihazlardan erişebiliyorsanız o zaman açılmış demektir. Zaten BTK sitesinde kapalıysa açılmamış demektir. Genişletmek için tıkla... Bu cümlelerden hiçbir şey anlamadım.
Rauf02 dedi: Hocam, DNS,VPN vs. olmadan tüm cihazlardan erişebiliyorsanız o zaman açılmış demektir. Zaten BTK sitesinde kapalıysa açılmamış demektir. Genişletmek için tıkla... Bu cümlelerden hiçbir şey anlamadım.
R Rauf02 Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 334 Makaleler 2 10 Eylül 2025 #22 baranserker dedi: Bu cümlelerden hiçbir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bu söylediğim DNS,VPN kullanımlarda discord engelini atlatabilir. Bunları kullanmadan tüm cihazlarda Discord'a erişiyorsanız o zaman discord açılma potansiyeli yüksek lakin en kesin sonuç BTK sitesinde sorguladığında çıkar.
baranserker dedi: Bu cümlelerden hiçbir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bu söylediğim DNS,VPN kullanımlarda discord engelini atlatabilir. Bunları kullanmadan tüm cihazlarda Discord'a erişiyorsanız o zaman discord açılma potansiyeli yüksek lakin en kesin sonuç BTK sitesinde sorguladığında çıkar.