Açıldığım kişinin tepki vermemesi

Tabi dostum kızlarda normal insanlar hiç kimse melek değil yani.

Benimle sevgili olmak istiyor musun istemiyor musun? İstemiyorsan boşuna vaktimi çalma şeklinde mesaj at. Muhtemelen sevgili olmak istemediğini söyler, senin de kafan rahat etmiş olur

Benimle sevgili olmak istiyor musun istemiyor musun? İstemiyorsan boşuna vaktimi çalma şeklinde mesaj at. Muhtemelen sevgili olmak istemediğini söyler, senin de kafan rahat etmiş olur
"Benimle sevgili olmak istiyor musun istemiyor musun?" diye sorsunda
"İstemiyorsan boşuna vaktimi çalma" derse seven kişi bile sevmeyi bırakır

Harika bir yorum. 2. yorum tam olarak kafamı karıştıran asıl olay zaten. Hayat sağ olsun, fazla beklenti içinde olmamayı öğretti. En iyisi öğrendiklerimi uygulamak sanırım.

Yedek kadroya girmiş olmayasın .

Neden olmasın
mümkünse olmasın XD.

Niye gidip yüzüne söylemedin?

İş yerinden bir arkadaşım ve iş yerinde bunu söyleme fikri, dedikodu kazanının harlığından mütevellit, benim de fazla laf söz sevmememden dolayı.

Semih şentürk ile aynı kaderi paylaşacağın aklının ucundan geçmiş miydi?

Ne alaka ciddi mana da anlamadım:')

Git sor beklemenin anlamı yok bence.

Bodoslama diyorsun. İyi bir düşünce ama direkt olarak yüzüne karşı söyleyebilecek ortam oluşmuyor.

Hisleri olsa oda bir şeyler derdi teşekkür ederim ne abi çikolata mı veriyorsun sevse hemen derdi kusura bakma dostum.

Ne kusuru estağfurullah. Tutkulu bir şekilde bağlanma durumum olmadı. Yani karşılık vermese de duygusal boşluğa düşeceğimi sanmıyorum.

En kısa zamanda cevap verir umarım

Hayırlısı diyelim. Dediğim gibi çıkma teklifi etmeden seni seviyorum dedim. Çıkma teklifi edersem, cevabını da almış olurum sanırım. Bana bağlı bir durum yani.

Dostum ne olduysa iyimserlikten oldu maalesef bende bunun acısını farklı boyutta çektim iyimser olma gerçekci ol.

Bu zaten benim hayat mottom. Optimist bir kişiliğim, hiçbir dönemimde olmadı:')

Okullar açılınca tabii böyle konular açılmaya başladı . Umarım mutlu olursun ben de hoşlanmaya başladım hayırlısı.

Pp ye aldanma 23 yaşında bir bireyim. Yani mevzu okul aşkı gibi değil. Bu daha çok sıradan bir ilişki gibi.

Kanka çok fazla beklenti içine giriyorsun bu da kötü oluyor şahsen hiç açılmamanını önerirdim.

Güzel bir düşünce ama şöyle de bir durum var ki, ben ona mesaj atmasam bile, o iş yerinde kesin olarak benimle iletişime geçiyor. Ben başlatmasam bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…