Açıldığım Kızdan Aldığım Cevap

''anılarr anılar şimdi gözümde canlandılar''

Benim bir zamanlar dershanede beğendiğim istediğim kız vardı. Aman Yarabbim! o kadar tatlı, o kadar zeki, o kadar güler yüzlü ki vurulmuştum.. Neyse 3 hafta dershanede haşır neşirdik derslerle falan. Ara sıra kur yapıyordum bu kıza (O da arkadaşların zoruyla) utanıyordu falan, dedim herhalde olucak bu iş bununda bana karşı duyguları var herhalde diye düşündüm. Sonra açılıcam dedim bir kafede direk pat diye yüzüne söylüycem. En etkili yöntem bence bu. Neyse aradan birkaç gün geçti whatsapp dan mesaj attım. - Senle Lemana gidelim çok önemli birşey açıklıycam hem aktivite yapmış oluruz diye buna benzer mesaj yollamıştım. Tabi çok heycanladı ne söyleyceksin falan diye, -Telefonda olmaz demiştim. Neyse zar zor buluştuk çünkü hep aksamıştı. Hem sinirleniyordum acımı arkadaşlardan çıkartıyordum hemde üzlüyordum aslında içimde kalıcak diye çünkü derslerime çok fena etki ediyordu hacı olucağa varsa olur dedim. O değişik bir ismini okuyamadığım bir limonata içti bende aslında bira içicektim rahatlamak için çünkü içim salak bir duygu içersinde tir tir titriyordu. Onun yerine demli bir çay istedim.

Neyse konuyu fazla uzatmadan; Tabi içimdeki o ilginç duygular açıklamakta bana zorluk çektiriyordu. Lafı kıvırdım ettim falan filan derken yüzüne pat diye söyledim. 1-2 saniye zaman durmuştu sanki. Onun da yüz ifadesi bir şaşkınlık donukluk içersindeydi. Bana direk söylediği cevap: -Taha ben sana o açıdan duygular hissetmiyorum demişti. Ve bende o sıra ipi salmıştım. Ve şimdi nolucak falan dedim sana kalmış demişti. Bu fena koymuştu. Birdaha çok konuşmadık. Kendime neden böyle eziyet yaptığımı anlamamıştım. Her kızın ayrı bir kişiliği var zor bi matematik sorusu çözmek gibi birşey soruyu yalnış yaparsan, nerde hata yaptığını arıyorsun ve bazen kafan karışabiliyor. Bana iyi tecrübe olmuştu ne kadar kötü olsada eğlenmiştim aslında. Ders çıkarmıştım. Hiç kalkışmadığım bir cesaret olmuştu iyi de olmuştu şimdi ilişkilerimde daha başarılı açıkçası kendimi daha rahat hissediyorum.

Burada hanımcı tipler bana cephe almasın. Yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum. 14-18 arası falan. Bu yaştaki kızların inanılmaz büyük bir kısmı andaval. Fark etmez ister o hiç öyle birisi değil, zeki, elit birisi de. İçlerinde var bu yaşlarda. Tamamen vakit kaybı yaşayacağın her ilişki bu dönemde. Bırak platonik olarak hoşlan hoşlandığın kızdan. Ama kızlarla normal dostluk kurmayı da ihmal etme. Günü gelir cidden birine aşık olursun karşısına çıkınca mal gibi bakarsın öyle, rahat olamazsın. Baktın kızın meyili var, isteğini karşılayacak anı değerlendir, tadını çıkar.

Yani demem o ki iyi çocuğu oynamak hiçbir zaman işe yaramaz. Takıl kendi kendine uğraşma kız işiyle falan.

Aşk hayatında ilk teklif eden kişi her zaman kaybeder. Eğer kazanmak istiyorsan ya teklif ettireceksin ya da kaderine yenik düşüp teklif edeceksin.
Çok saçma düşünüyorsunuz. Hayat ile animeler birbirinden farklı. Eğer iki taraf da birbirini seviyorsa, iyi insanlarsa kimse köle olmaz, ikisi de mutlu bir şekilde yaşar.

Bi kere o iş öyle bir kaç haftada olacak iş değil , sabır işi. Bir kız beni sevsin diye 10 ay peşinde koşmuşluğum kanka takliti yapmışlığım var. İyi biriysen kafa uyuşması varsa sabret biraz daha olur belki .

Bence biraz mesafeli ol. Yani yine konuş, ama eskisi kadar değil. Zaten ilk başlarda konuşmayı bırak, görmek bile zor gelecek, ancak her insanın zamanla alışacağını düşünüyorum...

1 dakika önce dumanlandım ama senin için bir kere daha yakıyorum. Bu arada direkt hayır veya tipim değilsin benzeri şeyler söylememiş tanışalı 2 hafta oldu demiş yani olay bitmemiş yeniden deneyebilirsin ama biraz beklemelisin.

Hoşlandığını davranışlarınla, daha çok vakit geçirme isteğinle belli edeceksin. Sözlere dökülürse genelde o işten bir cacık olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…