Açıldığımız Kızı Tekrar Görünce Nasıl Davranılmalı?

Kaderinde o varsa ne olursa olsun su akar yolunu bulur, şayet yoksa ne kadar didinirsen didin, ne kadar uğraş ve çaba sarf edersen et hiç bir şekilde o yola sokamazsın. Akışını kontrol et, ama o akışta sende kendini salma yoksa pişman olursun.

Bana en son kendine çok iyi bak yarın görüşürüz dedi. Ne yapmalıyım yarın?

Kendine iyi bak dediyse kendine iyi bak dostum.

Şaka bir yana sana bu gece uyku yok gibi.

Rahat ol akışına bırak benden hoşlansın diye saçma sapan hareketler yapma. Doğal ol o seni sen olduğun için hoşlanıyor.

Beyler teşekkürler taktikler için. Bugün gidip konuşacağım. Gelince olanları yazarım. Umarım şanslı günümdür.

Yav şimdi "Ayfon" denen cihazlarla istediğin kadar kız tavlarsın. En son "Ayfon 10" çıkmış. Onunla bir kız düşürürsün var ya...

İşin şakasını geçelim. Cidden. Kızla ilgi alanlarınızı konuşun. Atıyorum teknoloji ile ilgileniyorsun. Bir kişinin en çok ilgisini çekebilecek bir teknolojik konu bul. Ve kıza o şekilde açıl. Komi şeylere de kızlar bayılır.

Beyler kıza selam çukulatam dediğim için ayrıldık. Alırım bir geçmiş olsun. Bana tam bir ayısın dedi Şaka bir yana pek konuşamadım. Ama bir arkadaşı böyle böyle demiş ona. Oda kim ve ne alaka demiş. Sonra benim olduğumu anlayınca gülmüş. Ne diyorsunuz?

Böyle böyle demişten kastın ne ? Anlamadım.

Neden konuşmadın yenge konuştu mu?

Arkadaşları ile takıldı fırsat bulamadım. Böyle böyle derken işte ExpertMurderer seni seviyormuş falan. İşte sevgili misiniz veya çıkıyor musunuz demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…