Açıldığımız Kızı Tekrar Görünce Nasıl Davranılmalı?

Arkadaşları ile takıldı fırsat bulamadım. Böyle böyle derken işte ExpertMurderer seni seviyormuş falan. İşte sevgili misiniz veya çıkıyor musunuz demiş.

Mmm...

Bence Starbucks'a davet et bence. O 15 liralık kocaman kahvelerden al 2 tane. Kahveyi bitirene kadar muhakkak konuşursunuz.

Nerede buluştunuz o da çok önemli.

Mmm...

Bence Starbucks'a davet et bence. O 15 liralık kocaman kahvelerden al 2 tane. Kahveyi bitirene kadar muhakkak konuşursunuz.

Nerede buluştunuz o da çok önemli.
Harbi güzel fikir ha bu. Bunu sevgililer günü veya sohbeti ilerlettiğim zaman yapabilirim. Beyler kız başkasını seviyormuş. Beni kardeşi olarak görüyormuş. Artık yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
Konu dışı bölümünde böyle konuları okudukça cesaretim hep azalıyor.

Şimdide başkasını bulursun diyor. Ne yapmalıyım beyler. Diyorum seni şaşalı şekilde, seni hep seveceğim dedim. Oda yav he he dedi. Ne yapmalıyım?

Ah be beyler. Yapacak bir şey yok. Şu bilgisayarı alayım kız konuları vız gelir. Bazen arıyorsun ama o kadar sorun değil. Oyunlar daha iyi bir seçenek bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…