Açıldıktan sonra donan ekran

Wandrein

Centipat
Arkadaşlar merhabalar, bilgisayarım açıldıktan yaklaşık 5-10 dakika sonra ekranı donuyor sesler gelmeye devam ediyor fakat ekran gidiyor ve klavyem dahil herhangi bir komutu algılamıyor. Bilgisayarı alalı daha 3 ay oldu ve dün akşam bilgisayarıma OEM Windows 10 Key girip Windows'umu etkinleştirdim bundan ötürü müdür bilmiyorum ama bu bilgiyi de vereyim dedim.

BIOS güncel mi?
evet güncel

Şaka bir tarafa cidden bundan önce başlangıçta bir kasma var mıydı virüste olabilir.
herhangi bir kasma yoktu ilk defa dün akşam bu şekilde oldu bu günde 2 kez oldu şimdi şarja taktım 30dakikadır kullanıyorum donmadı ekranım ben de anlamadım sebebi nedir ama virüs olduğunu sanmıyorum daha yeni formatlamıştım aldığım windows key de güvenilir gözüküyordu yorumlarda falan insanlar çok memnun kalmış herhangi bir sorun yoktu satıcı puanı da tamdı ,gittigidiyor üzerinden aldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı