Egemen_28 Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 316 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #1 Steam'a girince aniden donuyor ve asla Steam arayüzünde hareket edemiyorum.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #2 Egemen_28 dedi: Steam'a girince aniden donuyor ve asla Steam arayüzünde hareket edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok klasik olacak ama Steam'i yönetici olarak çalıştırmayı dener misin? Veya da Steam'i tamamen silip tekrar yükle. Artı 0 Eksi
Egemen_28 dedi: Steam'a girince aniden donuyor ve asla Steam arayüzünde hareket edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok klasik olacak ama Steam'i yönetici olarak çalıştırmayı dener misin? Veya da Steam'i tamamen silip tekrar yükle.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.347 Makaleler 12 Çözümler 59 24 Eylül 2023 #3 Egemen_28 dedi: Steam'a girince aniden donuyor ve asla Steam arayüzünde hareket edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde steam ne durumda? Artı 0 Eksi
Egemen_28 dedi: Steam'a girince aniden donuyor ve asla Steam arayüzünde hareket edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde steam ne durumda?