mrbullsquid Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 18 16 Temmuz 2024 #1 EA App'e tıkladığımda açılmıyor, görev yöneticisinde bir süre açılmış görünüp geri kapanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2024
vazquezz Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 327 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #2 mrbullsquid dedi: EA App'e tıkladığımda açılmıyor, görev yöneticisinde bir süre açılmış görünüp geri kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var hocam çözümünü bilen ikimizede yazarsa sevinirim
mrbullsquid dedi: EA App'e tıkladığımda açılmıyor, görev yöneticisinde bir süre açılmış görünüp geri kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var hocam çözümünü bilen ikimizede yazarsa sevinirim
Merdoca Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 211 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #3 vazquezz dedi: Aynı sorun bende de var hocam çözümünü bilen ikimizede yazarsa sevinirim Genişletmek için tıkla... Format atın bizzat denedim ve düzeliyor.
vazquezz dedi: Aynı sorun bende de var hocam çözümünü bilen ikimizede yazarsa sevinirim Genişletmek için tıkla... Format atın bizzat denedim ve düzeliyor.
vazquezz Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 327 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #4 Merdoca dedi: Format atın bizzat denedim ve düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Yapamam çünkü bilgisayarda tonlarca bilgiler var.
Merdoca dedi: Format atın bizzat denedim ve düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Yapamam çünkü bilgisayarda tonlarca bilgiler var.