Q quality459 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #1 İnternetten SSD alıp 1 kere kullansak iade alırlar mı? Yoksa kutuyu açtıktan sonra iade olmuyor mu?
kayadznli Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #2 İade yapabilmen için üründe bir hata olması gerekiyor hatasız ürünü bir de kullanıp iade olacağını düşünmüyorum.
İade yapabilmen için üründe bir hata olması gerekiyor hatasız ürünü bir de kullanıp iade olacağını düşünmüyorum.
G Galeci96 Yoctopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 19 1 Haziran 2023 #3 SSD'yi özellikle almamaları lazım bence. İçine +18 şeyler yüklenilse sonra iade edilse. Başkasına mı satacaklar bunu?
SSD'yi özellikle almamaları lazım bence. İçine +18 şeyler yüklenilse sonra iade edilse. Başkasına mı satacaklar bunu?
kayadznli Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #4 Galeci96 dedi: SSD'yi özellikle almamaları lazım bence. İçine +18 şeyler yüklenilse sonra iade edilse. Başkasına mı satacaklar bunu? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle veri yazılmış ürün ancak üretim hatası olursa iade alırlar.
Galeci96 dedi: SSD'yi özellikle almamaları lazım bence. İçine +18 şeyler yüklenilse sonra iade edilse. Başkasına mı satacaklar bunu? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle veri yazılmış ürün ancak üretim hatası olursa iade alırlar.
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #5 Satıcıyla iletişime geçmek aklına geldi mi?
Q quality459 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #6 mahber dedi: Satıcıyla iletişime geçmek aklına geldi mi? Genişletmek için tıkla... Daha almadım.
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #7 quality459 dedi: Daha almadım. Genişletmek için tıkla... 1 kereliğine kullanıp beğenmezsen geri mi göndereceksin? Satıcı bunu kabul etmez ve etmemeli.
quality459 dedi: Daha almadım. Genişletmek için tıkla... 1 kereliğine kullanıp beğenmezsen geri mi göndereceksin? Satıcı bunu kabul etmez ve etmemeli.
Q quality459 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #8 mahber dedi: 1 kereliğine kullanıp beğenmezsen geri mi göndereceksin? Satıcı bunu kabul etmez ve etmemeli. Genişletmek için tıkla... Ben beğenmezsem iade mi edeceğim dedim?
mahber dedi: 1 kereliğine kullanıp beğenmezsen geri mi göndereceksin? Satıcı bunu kabul etmez ve etmemeli. Genişletmek için tıkla... Ben beğenmezsem iade mi edeceğim dedim?
kayadznli Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #9 Sen en iyisi teknik servislerde eski 60-80GB'lık SSD'ler var onlardan bulursan onu al. quality459 dedi: Ben beğenmezsem iade mi edeceğim dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yapacağını da söylemiyosun ki bir insan bir SSD'ye neden 1 kereliğine ihtiyaç duyar.
Sen en iyisi teknik servislerde eski 60-80GB'lık SSD'ler var onlardan bulursan onu al. quality459 dedi: Ben beğenmezsem iade mi edeceğim dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yapacağını da söylemiyosun ki bir insan bir SSD'ye neden 1 kereliğine ihtiyaç duyar.
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #10 quality459 dedi: Ben beğenmezsem iade mi edeceğim dedim. Genişletmek için tıkla... Kullanıp neyine bakacaksınız o zaman sizi tatmin etmeyecek bir şey olacak ya da bilgisayarına deneyeceksin. Yoksa kötü amacın mı var?
quality459 dedi: Ben beğenmezsem iade mi edeceğim dedim. Genişletmek için tıkla... Kullanıp neyine bakacaksınız o zaman sizi tatmin etmeyecek bir şey olacak ya da bilgisayarına deneyeceksin. Yoksa kötü amacın mı var?