Açılır Menü Oluşturma

Sayenizde direk düzeltebildim. Güzel anlatmışsınız teşekkür ederim. Şu an menü açılıyor fakat Dropdown 'daki nesnelerden birini seçmek istediğimde Dropdown kapanıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Udemy'den çalışıyorum. Şu anda HTML ve CSS derslerini bitirdiğim için biraz alıştırma yapayım dedim. Selectors konusunu zaten pek anlamamıştım ama şu anda daha iyiyim diyebilirim. Boostrap derslerine yakında geçeceğim. Brackets kullanıyorum. Yardımınız için teşekkürler.

Sayenizde direk düzeltebildim. Güzel anlatmışsınız teşekkür ederim. Şu an menü açılıyor fakat Dropdown 'daki nesnelerden birini seçmek istediğimde Dropdown kapanıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Hover kodunu ul > li > a'ya değil de ul > li'ye vermeyi deneyin. .menu > ul > li:hover > ul gibi.

visibility ve display farkını da araştırmanı tavsiye ederim.

" > " ve " + " ve " . " ve " # " tırnak içerisindekileri de araştırmanı tavsiye ederim. Mantığı kavramada yardımcı olur diye düşünüyorum.

anladığım kadarı ile css ile yapmaya çalışıyorsunuz o olayları, ben js kullanıyordum onları yapmak için
şunun üstüne tıklayınca şunları aktif et, göster gibi komutları vardı
kolay gelsin, çalışmaların devamını dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…