Ada Birinci Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Steam çok garip açılıyor videoyu atacağım. Ada Birinci dedi: Steam çok garip açılıyor videoyu atacağım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Steam çok garip açılıyor videoyu atacağım. Ada Birinci dedi: Steam çok garip açılıyor videoyu atacağım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Enez45 Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 73 Çözümler 1 Yer Manisa Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 10 Home Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2024 #2 Steam'i doğru kaynaktan indirip indirmediğinize bakın. Eğer bilinmedikse virüs bulaşmış olabilir.
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.872 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #3 Sil yeniden kur?
Ada Birinci Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #4 Enez45 dedi: Steam'i doğru kaynaktan indirip indirmediğinize bakın. Eğer bilinmedikse virüs bulaşmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Steam'in sayfasından yükledim.
Enez45 dedi: Steam'i doğru kaynaktan indirip indirmediğinize bakın. Eğer bilinmedikse virüs bulaşmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Steam'in sayfasından yükledim.
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.750 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2024 #5 Ada Birinci dedi: Steam çok garip açılıyor videoyu atacağım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Steam'i silip yeniden kurun. Bu normal bir şey değil çünkü.
Ada Birinci dedi: Steam çok garip açılıyor videoyu atacağım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Steam'i silip yeniden kurun. Bu normal bir şey değil çünkü.
Enez45 Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 73 Çözümler 1 Yer Manisa Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 10 Home Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2024 #6 Ada Birinci dedi: Steam'in sayfasından yükledim. Genişletmek için tıkla... O zaman Steam'i silin ardından tekrar kurun ve virüs taraması yapın. Fakat bu virüs değilse sizin cihazınız muhtemelen Steam'in arka planda yaptıklarını gösteriyor.
Ada Birinci dedi: Steam'in sayfasından yükledim. Genişletmek için tıkla... O zaman Steam'i silin ardından tekrar kurun ve virüs taraması yapın. Fakat bu virüs değilse sizin cihazınız muhtemelen Steam'in arka planda yaptıklarını gösteriyor.