PC'yi her açtığımda CMD açılıp kapanıyor ve Google girdiğimde farklı bir reklam sayfasında başlatıyor ve bende PC'yi yeni aldığım için virüs olmasından korkuyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?
PC'yi her açtığımda CMD açılıp kapanıyor ve Google girdiğimde farklı bir reklam sayfasında başlatıyor ve bende PC'yi yeni aldığım için virüs olmasından korkuyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?
UTorrent vb. bir uygulama yüklediysen Google arayüzünü değiştiren arama motorlarını varsayılan haline getirebilir ki pek iyi İngilizcesi olmayan veya dikkatsiz uygulama yükleyen kişilerde sıkça görülür size tavsiyem Malwarebytes indirin full tarama yapın bu arada Crackli uygulamalar kullanıyorsanız Malwarebytes onları da virüs olarak algılayacaktır çünkü çoğu öyle
AdwCleaner, Windows işletim sistemleri için geliştirilen, spyware ve kötü amaçlı yazılımları bilgisayardan kaldırmaya yarayan programdır. Program özel kurulum gerektirmeden indirilir ve kurulur. Basit bir arayüze sahiptir. Windows sürümünde...
Malwarebytes (eski adıyla Malwarebytes Anti-Malware, kısaca MBAM), kötü amaçlı yazılımı bulan ve kaldıran Microsoft Windows, macOS ve Android OS için bir anti-malware yazılımıdır. Malwarebytes Corporation tarafından üretilen yazılım, ilk olarak...
www.technopat.net
Ayrıca Autoruns yazılımı ile başlangıç öğelerini kontrol edin.
See what programs are configured to startup automatically when your system boots and you login.
docs.microsoft.com
Bu yazılımı Yönetici olarak çalıştırın. Başlangıç öğeleri ''Logon'' kısmında gözükecektir. Sarı olan tüm işlemleri gönül rahatlığıyla silebilirsiniz. Ayrıca ekran görüntüsü paylaşırsanız, hangilerini silmeniz ve kapatmanız konusunda tavsiye verebilirim.
Basit arayüzü ile hızlı bir şekilde ekran görüntüsü almaya ve düzenlemeye yarayan araç. Aynı zamanda ekran görüntüsü alındığı sırada görsel, web sitesine de hızlı bir şekilde yüklenebiliyor.
Bu makalemizde Windows 10 ile ekran görüntüsü alma ve düzenleme aracına göz atıyoruz. Her bilgisayar kullanıcısı mutlaka ekran görüntüsü almaya ihtiyaç
www.technopat.net
Tarayıcı uzantıları ve bildirimlerini kontrol edin.
Chrome Web MaÄazası'ndan uzantılar ekleyerek masaüstünüzde Chrome'u özelleÅtirebilirsiniz. Uzantı yükleme Ãnemli: Gizli modda veya Misafir olarak göz atarken uzantı ekleyemezsiniz.
Virüs olduğunu düşünüyorum kesinlikle güzel bir antivirüs indirip tarama yapınız (Önerim: KasperSky) ve görev yöneticisinden başlatma bölümünden gereksiz ve virüs olduğunu düşündüğün programı devre dışı bırakıp sağ tıkla ve dosya konumundan dosyayı sil.