Slecded Kilopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2019 #1 Merhabalar. Bilgisayarımı açtığımda bu hatayı alıyorum. Bir sorun olmuyor ama sürekli çıkması rahatsız ediyor acaba sorun nedir? Slecded dedi: Merhabalar. Bilgisayarımı açtığımda bu hatayı alıyorum. Bir sorun olmuyor ama sürekli çıkması rahatsız ediyor acaba sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Yok mu anlayan kimse ? Slecded dedi: Merhabalar. Bilgisayarımı açtığımda bu hatayı alıyorum. Bir sorun olmuyor ama sürekli çıkması rahatsız ediyor acaba sorun nedir? Yok mu anlayan kimse ? Genişletmek için tıkla... @MayCrasH Slecded dedi: Merhabalar. Bilgisayarımı açtığımda bu hatayı alıyorum. Bir sorun olmuyor ama sürekli çıkması rahatsız ediyor acaba sorun nedir? Yok mu anlayan kimse ? @MayCrasH Genişletmek için tıkla... Konuyu kapatabiliriz bilgisayarcıya götüreceğim teşekkürler. Son düzenleme: 18 Kasım 2019
Merhabalar. Bilgisayarımı açtığımda bu hatayı alıyorum. Bir sorun olmuyor ama sürekli çıkması rahatsız ediyor acaba sorun nedir? Slecded dedi: Merhabalar. Bilgisayarımı açtığımda bu hatayı alıyorum. Bir sorun olmuyor ama sürekli çıkması rahatsız ediyor acaba sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Yok mu anlayan kimse ? Slecded dedi: Merhabalar. Bilgisayarımı açtığımda bu hatayı alıyorum. Bir sorun olmuyor ama sürekli çıkması rahatsız ediyor acaba sorun nedir? Yok mu anlayan kimse ? Genişletmek için tıkla... @MayCrasH Slecded dedi: Merhabalar. Bilgisayarımı açtığımda bu hatayı alıyorum. Bir sorun olmuyor ama sürekli çıkması rahatsız ediyor acaba sorun nedir? Yok mu anlayan kimse ? @MayCrasH Genişletmek için tıkla... Konuyu kapatabiliriz bilgisayarcıya götüreceğim teşekkürler.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 19 Kasım 2019 #2 Windows güncellemesi yapsaydınız keşke. Aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar çözüm için Windows güncellemesi yapabilirler.
Windows güncellemesi yapsaydınız keşke. Aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar çözüm için Windows güncellemesi yapabilirler.
Slecded Kilopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2019 #3 24099 dedi: Windows güncellemesi yapsaydınız keşke. Aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar çözüm için Windows güncellemesi yapabilirler. Genişletmek için tıkla... Windows güncellemesinden sonra olmaya başlamıştı zaten. Her neyse şu an yeni format attım teşekkürler.
24099 dedi: Windows güncellemesi yapsaydınız keşke. Aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar çözüm için Windows güncellemesi yapabilirler. Genişletmek için tıkla... Windows güncellemesinden sonra olmaya başlamıştı zaten. Her neyse şu an yeni format attım teşekkürler.