csadem34 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #1 Selamlar, eskiden böyle bir şey olmazdı fakat artık gitmiyor ses videoda görüldüğü gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne yapmam gerek?
Selamlar, eskiden böyle bir şey olmazdı fakat artık gitmiyor ses videoda görüldüğü gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne yapmam gerek?
Çözüm R.B.D 16 Aralık 2021 Değerli hocam, Vibrasyon sesi hat safhada. Fanlar çalışırken tek tek fanları yavaşça elinizle durdurup hangisinden geldiğini kontrol ederek nokta atışı yapabilirsiniz. Saygılarımla.
Değerli hocam, Vibrasyon sesi hat safhada. Fanlar çalışırken tek tek fanları yavaşça elinizle durdurup hangisinden geldiğini kontrol ederek nokta atışı yapabilirsiniz. Saygılarımla.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 5.005 Makaleler 6 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #2 csadem34 dedi: Selamlar, eskiden böyle bir şey olmazdı fakat artık gitmiyor ses videoda görüldüğü gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Fanları teker teker deneyin. PSU fanından da olabilir. Artı 0 Eksi
csadem34 dedi: Selamlar, eskiden böyle bir şey olmazdı fakat artık gitmiyor ses videoda görüldüğü gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Fanları teker teker deneyin. PSU fanından da olabilir.
OceanWraith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 1.482 Çözümler 7 16 Aralık 2021 #3 Ya fan motoru bozulmuş son demlerini yaşıyor ya da fanın dönüş rotasyonu bozulmuş ses yapıyor. Garanti varsa servise. Yoksa yeni bir fan alınmalı. Artı 0 Eksi
Ya fan motoru bozulmuş son demlerini yaşıyor ya da fanın dönüş rotasyonu bozulmuş ses yapıyor. Garanti varsa servise. Yoksa yeni bir fan alınmalı.
sutnax Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 809 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #4 csadem34 dedi: Selamlar, eskiden böyle bir şey olmazdı fakat artık gitmiyor ses videoda görüldüğü gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Fanını Temizlemeyi deneyin. Uyarı! : Fan'ı Su ile veya deterjanla temizlemeyin, yoksa bozulabilir. Artı 0 Eksi
csadem34 dedi: Selamlar, eskiden böyle bir şey olmazdı fakat artık gitmiyor ses videoda görüldüğü gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Fanını Temizlemeyi deneyin. Uyarı! : Fan'ı Su ile veya deterjanla temizlemeyin, yoksa bozulabilir.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 16 Aralık 2021 #5 Değerli hocam, Vibrasyon sesi hat safhada. Fanlar çalışırken tek tek fanları yavaşça elinizle durdurup hangisinden geldiğini kontrol ederek nokta atışı yapabilirsiniz. Saygılarımla. Artı 0 Eksi Çözüm
Değerli hocam, Vibrasyon sesi hat safhada. Fanlar çalışırken tek tek fanları yavaşça elinizle durdurup hangisinden geldiğini kontrol ederek nokta atışı yapabilirsiniz. Saygılarımla.
1 1982 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #6 Ben fanlarımın içine Würth hhs 2000 sprey sıkıyorum 5 yıl olmasına rağmen hala ilk aldığım gün gibi. Artı 0 Eksi
KS KS csadem34 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #7 R.B.D dedi: Değerli hocam, Vibrasyon sesi hat safhada. Fanlar çalışırken tek tek fanları yavaşça elinizle durdurup hangisinden geldiğini kontrol ederek nokta atışı yapabilirsiniz. Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam teşekkürler. Jobs dedi: Fanları teker teker deneyin. PSU fanından da olabilir. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
R.B.D dedi: Değerli hocam, Vibrasyon sesi hat safhada. Fanlar çalışırken tek tek fanları yavaşça elinizle durdurup hangisinden geldiğini kontrol ederek nokta atışı yapabilirsiniz. Saygılarımla. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam teşekkürler. Jobs dedi: Fanları teker teker deneyin. PSU fanından da olabilir. Genişletmek için tıkla...
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 16 Aralık 2021 #8 csadem34 dedi: Hallettim hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çözüme nasıl ulaştığınızı belirtirseniz aynı veya benzer sorunu yaşayanlara yol göstermiş olursunuz saygıdeğer üstadım. Artı 0 Eksi
csadem34 dedi: Hallettim hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çözüme nasıl ulaştığınızı belirtirseniz aynı veya benzer sorunu yaşayanlara yol göstermiş olursunuz saygıdeğer üstadım.
KS KS csadem34 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #9 R.B.D dedi: Çözüme nasıl ulaştığınızı belirtirseniz aynı veya benzer sorunu yaşayanlara yol göstermiş olursunuz saygıdeğer üstadım. Genişletmek için tıkla... Elimle yavaşça kontrol ettim hangi fanın sıkıntı çıkardığını ve bulduğumda arka kapağı çıkartarak fan controllerdan o fana denk gelen kabloyu çıkardım. Artı 0 Eksi
R.B.D dedi: Çözüme nasıl ulaştığınızı belirtirseniz aynı veya benzer sorunu yaşayanlara yol göstermiş olursunuz saygıdeğer üstadım. Genişletmek için tıkla... Elimle yavaşça kontrol ettim hangi fanın sıkıntı çıkardığını ve bulduğumda arka kapağı çıkartarak fan controllerdan o fana denk gelen kabloyu çıkardım.