Açılışta İşletim Sistemi Seçmek

Serciey

Megapat
Merhaba. XP ve Win7 yüklü harddiskleri aynı anda takıp XP ile sistemi açmak istiyorum fakat Win7'li diski görmüyor. Tam tersi durumda XP'i görüyor. Diskler NTFS formatlı, sata portlarını ve bios önceliğini değiştirmeyi denedim fakat olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar.

Kurumları beraber veya birbiri üstüne mi yaptın? Yoksa her HDD'ye farklı zamanlarda mı kurulum yaptın? Merak ettim, HDD'lerden herhangi biri SSD mi?

Merhabalar.

Kurumları beraber veya birbiri üstüne mi yaptın? Yoksa her HDD'ye farklı zamanlarda mı kurulum yaptın? Merak ettim, HDD'lerden herhangi biri SSD mi?

Kurulumları sıfırdan farklı zamanlarda aynı donanım ile yaptım ve harddiskler mekanik.

Windows XP kurup, Windows 7'yi ayrı HDD'ye kurduğunda başlangıçta Boot seçeneği vermesi gerekliydi.

Win 7'den XP kurduysan Boot seçeneği vermemesi normal. Durum buysa...

Denetim masasına gidip, Gelişmiş Ayarlar'dan "Gelişmiş"e gel, "Başlangıç ve Yedekleme/düzeltme... neyse işte" onu seçip , Ayarlara tıklayıp, Başlangıç sistemi'ne bir bak bakalım. Orada zaman ayarı varsa onu da yap ki direkt biri açılmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…