Evet arkadaşlar daha önce çok sefer windows 8.1 kurmuşluğum var bu sefer netbooka kurmak istedim. Gayet normal bir şekilde doğru diske format attım(Kontrol ettim). Ardından yükleme yaparken sıradan restartını yaptı ve windows logosu döndükten sonra bana "windows 8.1 mi windows setup mu?" açılsın diye sordu. İlk kurulumdandır diye geçiştirdim ardından baktım her kapatıp açtığımda bana bu soruyu soruyor sanki ikinci bir işletim sistemi varmış gibi.
Merak eden arkadaşlara evet bastım "windows setup" kısmına beni recovery kısmına yönlendirdi bilgisayar içindeki windows 7 starter kurulumunun yapıldığı kısma yani. Bunun çözümü nedir nasıl kapatılır şimdiden teşekkürler
Bilgisayarın üzerinden USB Belleğinizi ya da DVD'yi çıkarttınız mı? Bilgisayara format attıktan sonra cihazınızın Recovery bölümü varsa yedeğini alıp tekrar yüklemeniz gerekmektedir. aksi takdirde böyle sorunlar olabiliyor.