Açılışta Logoda Kalma ve classpnp.sys'de Takılma

hzrfn1071

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
2 gün önce bilgisayarımı akşam sorunsuz kapattım, sabah kalktığımda açtım ve check disk yapmaya başladı, sistemde son zamanlarda yaptığım tek değişiklik windows update'leri yüklemekti. Güvenli modda classpnp.sys de takılıp kalıyordu, format attım yeni sistem kurdum. Yeni sisteme driverleri yükledim, Xeon e5450 için modlu BIOS update'i yaptım, şu an hala güvenli modda classpnp.sys' de kalıyor. Windows Logosu'ndan sonra defalarca yeniden başlattıktan sonra, tekrar check disk yapıyor ve açılıyor. Şimdi USB ile başlangıç onarmayı deneyeceğim, bilgisi olanlar tecrübelerini paylaşırsa çok memnun kalacağım, artık çıldırmak üzereyim günlerdir. Sistem açılınca akıcılığında hiçbir problem yok.

Ek olarak; iexplore.exe adlı virüsü 1 hafta kadar önce temizlemiştim sistemimden ondan sonra da bu sorunlar ortaya çıktı,

Ek 2; sfc /scannow yapınca onarılamayan bazı dosyalar var diyor

Sistem;
P5KPL-Am Se
GTX 460- SE
Xeon e5450
4 GB DDR2 RAM
450 W PSU

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı