8TURK8 Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar 2 aydır PC'yi sorunsuz kullanıyordum şimdi PC'yi açtığımda böyle bir hata verdi. Ne yapacağımı bilmiyorum, yardım eder misiniz? Dosya Ekleri IMG_20201204_180736.jpg 156,2 KB · Görüntüleme: 3.044
Arkadaşlar 2 aydır PC'yi sorunsuz kullanıyordum şimdi PC'yi açtığımda böyle bir hata verdi. Ne yapacağımı bilmiyorum, yardım eder misiniz?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.948 Makaleler 4 Çözümler 57 4 Aralık 2020 #2 Seç üsttekini. Artı 0 Eksi Çözüm
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 4 Aralık 2020 #3 Windows boot manager'a girip resim atın. Artı 1 Eksi
hknbrspzr Hectopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 636 Çözümler 5 4 Aralık 2020 #4 Enter tuşuna bas. Artı 1 Eksi
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 4 Aralık 2020 #5 BIOS'a girin. Boot menüsünden kullanmış olduğunuz sabit diski 1. sıraya alın. Kaydedip çıkın. Sorununuz bu şekilde çözülmeli. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2020 Artı 1 Eksi
BIOS'a girin. Boot menüsünden kullanmış olduğunuz sabit diski 1. sıraya alın. Kaydedip çıkın. Sorununuz bu şekilde çözülmeli.
KS KS 8TURK8 Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #6 Furkan17TR dedi: BIOS'a girin. Boot menüsünden kullanmış olduğunuz sabit diski 1. sıraya alın. Kaydedip çıkın. Sorununuz bu şekilde çözülmeli. Genişletmek için tıkla... hknbrspzr dedi: Enter tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Uton dedi: Windows Boot Manager'a girip resim atın. Genişletmek için tıkla... Yamete Kudasai dedi: Seç üsttekini. Genişletmek için tıkla... Biraz panik yaptım. Üsttekini seçince PC açıldı. Hay Allah teşekkürler Artı 0 Eksi
Furkan17TR dedi: BIOS'a girin. Boot menüsünden kullanmış olduğunuz sabit diski 1. sıraya alın. Kaydedip çıkın. Sorununuz bu şekilde çözülmeli. Genişletmek için tıkla... hknbrspzr dedi: Enter tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Uton dedi: Windows Boot Manager'a girip resim atın. Genişletmek için tıkla... Yamete Kudasai dedi: Seç üsttekini. Genişletmek için tıkla... Biraz panik yaptım. Üsttekini seçince PC açıldı. Hay Allah teşekkürler
M metozik Kilopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #7 Hocam nasıl basmadan dayandın ona ben olsam direkt enter'a abanmıştım okumadan Artı 1 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 4 Aralık 2020 #8 Furkan17TR dedi: BIOS'a girin. Boot menüsünden kullanmış olduğunuz sabit diski 1. sıraya alın. Genişletmek için tıkla... UEFI kurulumlarda Windows Boot manager seçilmeli artık, disk değil. 8TURK8 dedi: Biraz panik yaptım. Üsttekini seçince PC açıldı. Hay Allah teşekkürler Genişletmek için tıkla... Açılışta F11 tuşuna basarsanız bu önünüzdeki boot menüsü gelir karşınıza... Artı 2 Eksi
Furkan17TR dedi: BIOS'a girin. Boot menüsünden kullanmış olduğunuz sabit diski 1. sıraya alın. Genişletmek için tıkla... UEFI kurulumlarda Windows Boot manager seçilmeli artık, disk değil. 8TURK8 dedi: Biraz panik yaptım. Üsttekini seçince PC açıldı. Hay Allah teşekkürler Genişletmek için tıkla... Açılışta F11 tuşuna basarsanız bu önünüzdeki boot menüsü gelir karşınıza...