Açılışta "Reboot and Select Proper Boot Device" Hatası

rhonie01

Kilopat
Daha fazla  
Geçen gün az kullandığım bir hard diski bilgisayarıma taktım ve formatladım ardından bilgisayar açılırken Reboot and Select proper Boot device or ''Insert Boot Media in selected Boot device and press a key'' diye bir hata veriyor. Hard diskimi tarattım hiçbir sorun bulmadı ve formatlarken de bir sorun yok fakat açılırken böyle bir hata veriyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. BIOS boot bölümünden HDD 1. sıraya almayı denedim yine aynı sonuç fark eden bir şey olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen gün az kullandığım bir hard diski bilgisayarıma taktım ve formatladım ardından bilgisayar açılırken Reboot and Select proper Boot device or ''Insert Boot Media in selected Boot device and press a key'' diye bir hata veriyor. Hard diskimi tarattım hiçbir sorun bulmadı ve formatlarken de bir sorun yok fakat açılırken böyle bir hata veriyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. BIOS boot bölümünden HDD 1. sıraya almayı denedim yine aynı sonuç fark eden bir şey olmadı.
Disk MBR formatındamı?

Bu şekilde harddisk. BIOS'ta Legacy+UEFI seçili bir şekilde. 3. Disk hatayı veren disk.

Dosya Ekleri

• sadzxc.jpg
    sadzxc.jpg
    117,4 KB · Görüntüleme: 77
  • asdasqq.jpg
    asdasqq.jpg
    152,8 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
HDD'nin icinde işletim sistemi var ve boot mu etmek istiyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı