Açılışta "Reboot and Select Proper Boot Device" Hatası

fat32 yapıp yine denedim olmadı.
Harici gibi kullanılıyor HDD bağladığımda harici gibi kullanabiliyorum şuan.
Tekrar NFTS formatina cevirip farkli bir sistem yuklemeyi deneyin win 7/8/8.1 gibi ve BİOS'u ayarlarini default edermisiniz.

Farklı bir sistem yüklemeyi denemedim onu denedikten sonra tekrar yazacağım. BİOS ayarlarını default yapmıştım.

Biçimledikten sonra diski ikiye bölüp Windows kuruyorsun ve adam sana işletim sistemi yok diyor ha?

Format için hazırladığınız USB'yi Rufus ile hazırlıyorsanız, GPT bölüm düzeni gibi farklı seçeneklerde hazırlamayı deneyin. Bu arada diske format atmayı denerken diskin tüm bölümlerini yok edip baştan oluşturuyorsunuz değil mi? Bu konu önemlidir.

Rufus ile yapıyorum ve GPT olmasına dikkat ediyorum. Tamamen ne var ne yok ise siliyorum formatlıyorum hiçbir sorun yok gayet hızlı ama açılışta o hatayı veriyor.

Rufus ile yapıyorum ve GPT olmasına dikkat ediyorum. Tamamen ne var ne yok ise siliyorum formatlıyorum hiçbir sorun yok gayet hızlı ama açılışta o hatayı veriyor.
Tamam hocam o zaman bir de MBR'ı deneyin. Ya da ben şöyle bir yöntem denemiştim. Diski harici olarak bağlayın sisteme, Windows'un disk bölümleri oluşturma aracı ile diskin tüm bölümlerini tek tek yok edin. Elinizde bölünmemiş alan kalsın sadece. Yeni bölüm oluşturmayın ve diski sata girişiyle kasanıza bağlayın format ekranında bölümleri oluşturup Windows kurun. Bir de bu şekilde kurmayı deneyin. Ben bu şekilde yapıp çözmüştüm en son.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…