Açılışta 'Reboot and select proper boot device' Hatası

1st Boot Device seçeneğini SSD olarak seçebilirsin. Markası ve boyutu yazar. Hangisinin SSD olduğunu anlayabilirsin bu sayede.

Dosya Ekleri

• IMG-20181230-WA0005.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• IMG-20181230-WA0003.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 56
Kabloları kontrol edin. Ben bu hatayı eski sistemimde 1 kaç kez aldım hepsinde de HDD kabloları yerinden oynamıştı.

Kabloları kontrol edin. Ben bu hatayı eski sistemimde 1 kaç kez aldım hepsinde de HDD kabloları yerinden oynamıştı.
anladım Hdd gözüküyorda galiba SSD de sıkıntı var kasa içi kablolardan anlıyormusunuz hangisi çıkmış foto atsam ?
Kabloları kontrol ettin mi ?
edicem şimdi takılı olan kabloları çıkarıp takıcamda çıkan kablo varsa anlamam kasa içi fotoğraf atiyim de bir baksanız hangisi çıkmış?

SSD'nin kablolarını otutturun. HDD ve SSD'ye 2 kablo girer. İlki anakarttan gelen SATA kablosu. Diğeri de PSU'dan gelen güç kablosudur. Atın resimleri yardımcı oluruz yine de.
anladım Hdd gözüküyorda galiba SSD de sıkıntı var kasa içi kablolardan anlıyormusunuz hangisi çıkmış foto atsam ?

SSD'nin kablolarını otutturun. HDD ve SSD'ye 2 kablo girer. İlki anakarttan gelen SATA kablosu. Diğeri de PSU'dan gelen güç kablosudur. Atın resimleri yardımcı oluruz yine de.
tamamdır çok teşekkürler hemen bakıyorum
kablolar eskiden aynıydı gibi bir sorun gözüküyormu ?

Dosya Ekleri

• IMG-20181230-WA0006.jpg
    131,1 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG-20181230-WA0007.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 49
HDD'de power kablosu takılı değil anladığım kadarıyla.Takabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…