R ROG Furkan Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2015 #1 Merhabalar PC'yi açtığımda hoş geldiniz yazısından sonra "Bu Video Modu Gösterilemiyor Lütfen Çözünürlüğü 1366x768@60 HZ'ye ayarlayın" diyor. Güvenli moda girip çözünürlüğü değiştirsem bile hala aynı hatayı alıyorum çözümü nedir ? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2015
Merhabalar PC'yi açtığımda hoş geldiniz yazısından sonra "Bu Video Modu Gösterilemiyor Lütfen Çözünürlüğü 1366x768@60 HZ'ye ayarlayın" diyor. Güvenli moda girip çözünürlüğü değiştirsem bile hala aynı hatayı alıyorum çözümü nedir ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.479 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Ocak 2015 #2 Heralde AMD kullanıyorsun. AMD veya hangi ekran kartını kullanıyorsan denetim masasından kaldır. DDU ile de kaldır. Güncel sürücünü kur ve temiz önyükleme yap.
Heralde AMD kullanıyorsun. AMD veya hangi ekran kartını kullanıyorsan denetim masasından kaldır. DDU ile de kaldır. Güncel sürücünü kur ve temiz önyükleme yap.