B Black12 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2014 #1 Bilgisayar acılırken xp bilgisayarım hoşgeldiniz gelmeden önce winlogon.exe devam eden bi uygulama hatası alıyorum virüs mü , bu hatayı nasıl önleyebilirim önerilere acığım şimdiden teşekkürler
Bilgisayar acılırken xp bilgisayarım hoşgeldiniz gelmeden önce winlogon.exe devam eden bi uygulama hatası alıyorum virüs mü , bu hatayı nasıl önleyebilirim önerilere acığım şimdiden teşekkürler
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2014 #2 Winlogon.exe Windows'un hesap yönetim sisteminin bir exesidir. Bu hata uygulamanın sahtesinin konulması ile ortaya çıkabilir.
Winlogon.exe Windows'un hesap yönetim sisteminin bir exesidir. Bu hata uygulamanın sahtesinin konulması ile ortaya çıkabilir.
B Black12 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2014 #3 Uygulamanın sahtesi derken ?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2014 #4 Yani virüs haline getirilmişi bilgisayarınızda bulunuyor olabilir. En mantıklısı Windows Xp'nin cd'si varsa onarım yapmanınızı öneririm.
Yani virüs haline getirilmişi bilgisayarınızda bulunuyor olabilir. En mantıklısı Windows Xp'nin cd'si varsa onarım yapmanınızı öneririm.
B Black12 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2014 #5 Teşekkürler hemen yapacağım