Açılıştaki bilgisayar marka logosu kayboldu

swysq

Hectopat
HP Victus bilgisayarım var Ubuntu yükledim ve daha sonrasında sildim Ubuntu'yu. Fakat bilgisayarın açılışında gelen Victus logosu artık gelmiyor sanırım Ubuntu onu silmiş. Direkt Windows logou geliyor bir tane ve Victus logosu yok. Nasıl Victus logosunu geri eski haline getirebilirim?

Bildiğim kadarıyla UEFI yükleme yapınca anakart logosu geliyordu.

UEFI yüklemeden kastınız nedir Windows'u tekrar kurmam mı bir de benim bilgisayarım laptop.

UEFI yüklemeden kastınız nedir Windows'u tekrar kurmam mı bir de benim bilgisayarım laptop.

Dual boot yaptım bilgisayara yani Windows daha önceden vardı. İkisini yan yana kurdum Ubuntu kurunca logo gitti geri de gelmedi.

Dual boot yaptım bilgisayara yani Windows daha önceden vardı. İkisini yan yana kurdum Ubuntu kurunca logo gitti geri de gelmedi.

Windows'u USB'ye GPT olarak yazdırırsan UEFI yükleme olur.

Windows'u USB'ye GPT olarak yazdırırsan UEFI yükleme olur.

İyi de Windows zaten yüklü bilgisayarımda ve Windows ile alakalı bir durum değil 2. işletim sistemini kurunca bilgisayarın açılırken çıkan logosu silindi. Windows'u silip tekrar yükleyince neden geri gelsin ki zaten UEFI kurulumlu bir Windows mevcut cihazda

Bios Update yaptım ama sorun çözülmedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı