İcona w510 Tablet PC Paradox'a nasıl girilir?

emrre754

Hectopat
Daha fazla  
Elimde Acer icona w510 tablet pc var. Windows 8.1 kurulu. Ama tabletin neredeyse her yeri engelli bios şifreli, bilgisayarıma sağ tık yapınca "bilgisayarınızı etkileyen kısıtlamalar nedeniyle bu işlem iptal edildi" yazıyor. Bir arkadaşım kırmış ama yapmıyor. Bana anlattığı bilgisayar açılırken cmd'ye gir, arka paı kodlarını yazarak paradoxa gir ve engellerin olduğu klasörü sil. Ben bu paradox'a nasıl girebilirim? Kanalınızı sürekli takip ediyorum. Windows'a mac kurma gibi işlemler yapıyorsunuz. Lütfen bana yardım edin ve bu sorunu çözelim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
O arkadaşından ayrıl. Paradox nedir, cmd nedir? İkisi arasında ve Windows dosyasında dediği işlemleri bile ne olduğunu bilmiyor çoğunlukla.
Yapacağın şey Windows formatı atacaksın, sende bilgisayar kullanmayı bilmiyorsun anlaşılan öğrenip doğru düzgün kullanın bilmediğiniz şeyleri kurmayın ve ayarları kurcalamayın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı