Çözüldü Acilmayan Android'den IPhone'a veri aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mustafa Karakoç

Hectopat
İyi bayramlar, arkadaşlar. Pazar günü trafik kazası sonucu Huawei Y7 2019 telefonumun içine su doldu, açılmıyor. Ben de bugün iPhone SE aldım. iPhone hakkında çok bilgim yok. Gmail'ime kayıtlı veriler, numaralar falan vardı fakat IPhone'a nasıl aktarırım bilmiyorum. Telefonum da açılmıyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
  1. iPhone veya iPad'inizde Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Kişiler'e dokunun. Sayfayı aşağı kaydırmanız gerekebilir.
  3. Hesap ekle'ye dokunun. Cihazınızla zaten bir Google Hesabı'nı senkronize ettiyseniz Hesaplar'a dokunun.
  4. Hesap ekle Google'a dokunun.
  5. Google Hesabınızda oturum açmak için talimatları uygulayın.
  6. Cihazınızla hangi Google uygulamalarının senkronize edileceğini seçin. Bu ayarları istediğiniz zaman güncelleyebilirsiniz.
  7. Kaydet'e dokunun.

Daha fazlası için: Google Kişiler'i mobil cihazınızla veya bilgisayarınızla senkronize etme - iPhone ve iPad - Kişiler Yardım
  1. iPhone veya iPad'inizde Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Kişiler'e dokunun. Sayfayı aşağı kaydırmanız gerekebilir.
  3. Hesap ekle'ye dokunun. Cihazınızla zaten bir Google Hesabı'nı senkronize ettiyseniz Hesaplar'a dokunun.
  4. Hesap ekle Google'a dokunun.
  5. Google Hesabınızda oturum açmak için talimatları uygulayın.
  6. Cihazınızla hangi Google uygulamalarının senkronize edileceğini seçin. Bu ayarları istediğiniz zaman güncelleyebilirsiniz.
  7. Kaydet'e dokunun.

Daha fazlası için: Google Kişiler'i mobil cihazınızla veya bilgisayarınızla senkronize etme - iPhone ve iPad - Kişiler Yardım

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…