dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.499 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #11 İki diski birden takarsanız PC açılır. O zaman dilediğiniz şeyleri dilediğiniz yere taşırsınız. (Yani son yaptığınız işlemleri geri alın.) Verileriniz kuvvetle muhtemel sağlam. Hepsine erişebilirsiniz.
İki diski birden takarsanız PC açılır. O zaman dilediğiniz şeyleri dilediğiniz yere taşırsınız. (Yani son yaptığınız işlemleri geri alın.) Verileriniz kuvvetle muhtemel sağlam. Hepsine erişebilirsiniz.
X Xerra Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 280 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia GTX 420 2000mb 6 GB RAM i3 550 3.20 GHZ 120 gb ssd 297 Gb HDD Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #12 dolob dedi: İki diski birden takarsanız PC açılır. O zaman dilediğiniz şeyleri dilediğiniz yere taşırsınız. (Yani son yaptığınız işlemleri geri alın.) Verileriniz kuvvetle muhtemel sağlam. Hepsine erişebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam. ondan sonra 1. diskimde acilmamaya başladı bende 1. diski sıfırladım açıldı 2. diske baktığımda bütün dosyalar duruyor bütün adımları yaptım chkdsk falan hepsini
dolob dedi: İki diski birden takarsanız PC açılır. O zaman dilediğiniz şeyleri dilediğiniz yere taşırsınız. (Yani son yaptığınız işlemleri geri alın.) Verileriniz kuvvetle muhtemel sağlam. Hepsine erişebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam. ondan sonra 1. diskimde acilmamaya başladı bende 1. diski sıfırladım açıldı 2. diske baktığımda bütün dosyalar duruyor bütün adımları yaptım chkdsk falan hepsini