Açılmayan Bilgisayardan Dosya Kurtarmak

Emirhan145

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarım açılıyor fakat ekran siyah. İnternetten yaptığım araştırmalar sonucu Windows gezgini silinmiş arka plandan. Çözümüne baktım görev yöneticisine grip bir şeyler yapılıyorlar ama bende görev yöneticisi de açılmıyor. Format attıracaktım ama masaüstünde belgeler var word dosyaları falan. Ben bu dosyaları nasıl kurtarabilirim. @Recep Baltaş ve @Technopat ailesi yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows yükleme/Windows başlatılıyor ekranı geliyor mu? Ekrana görüntü geliyor mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi yaparsan bütün dosyalarını kurtarabilirsin sağda gösterileni uygulaman lazım.Ben böyle bütün dosyalarımı aldım.

Windows yükleme/Windows başlatılıyor ekranı geliyor mu? Ekrana görüntü geliyor mu?
Hoş geldiniz ekranına kadar sorun yok sonra ekran kararıyor.
Windows 7 kurulum medyasını nasıl yapacağım?
Sabit diskinizi söküp başka bir bilgisayara takabilir ya da başka bir PC'den USB'ye Ubuntu yazdırıp, onunla boot edip verilerinize ulaşabilirsiniz.
Ubuntu nedir, nasıl yazdırılır ve nasıl boot edilir?
Hoş geldiniz ekranına kadar sorun yok sonra ekran kararıyor.

Windows 7 kurulum medyasını nasıl yapacağım?

Ubuntu nedir, nasıl yazdırılır ve nasıl boot edilir?
Ubuntu öğrendim, kurdum bilgisayara, açtım ama benim word dosyaları masaüstünde nerden bulacağım masaüstü dosyalarını?
Yani word dosyalarını masaüstüne kaydettim belgelere değil. Belgeler gözüküyo ama masaütünü göremiyorum.

Son düzenleme:
Sabit diskinizi söküp başka bir bilgisayara takabilir ya da başka bir PC'den USB'ye Ubuntu yazdırıp, onunla boot edip verilerinize ulaşabilirsiniz.

Iyi aksamlar kardeşim

Farklı konu arkadaşlar kusura bakmayin buraya da açmam gerekti yardım ediniz. Dün Pc Malware byte ve Adware ile bi temizleme yapayim dedim. Sonra yenidem baslat yapdik. Bilirsiniz baslatirken bilgisayar kapanmadan sistem baslar ilk aciliştw hizli bi fan sonra normale gecer. Bu kez bilgisayar kapandi bekledi sonra yeniden basladi. Neyse dedik kullandim. Kapadim. Sabah uyandim tuşa bastım bakdim makina acayip. Ilk açılışta bilirsiniz fan hızla dòner ikincide normale biner. Fakat öyle deil aciyorum tüm fanlar acayip sürekli durmadan calisiyor. EKRAN SIYAH NO SIGNAL SINYAL YOK yaziyor. Tüm kablolari ekran kartidir Harddisk. Ekran kartı mı cıkardım taktım güc kablolarını cıkardım taktım Ram Memo Ok tusuna bastım gene olmadı. Ram lerın slotlarını deıstırdım hatta yepyenı ram hyperx Blue kıngston acaba oksitlenme olur fılan silgi yle temızledım. Tekrar taktım. Anakart power kablosun cıkardım tekrar taktım. Usb gırıs kablolarını cıkardım jumper ını degırstırdm bekledın 15 sn fılan tekrar yerıne taktık Bıos eskı halıne resetlesın dıye. Yetmedi M5a97 R2.0 anakarta BIOSFLASH ile güncelleme attım 2gblik hafıza kartı FAT 16 ile bicimlendirip M5A97R20.CAP diye dosyasını da adlandirdik. Bios son sürüm. Çok hassas bir olaydır Bunlar yapmama ragmen hala Açiyorum fanlar sürekli calisiyor ekran SIYAH Güç tuşuna ışık gelmesi lazim o da yok.
Gecen sene de başıma böyle bir iş geldi. Bios a güncelleme attım düzeldi. Taramadam sonra Winm Windows Yönetim asistaninı hizmette göremedim. Şimdi benim sorun nedir arkadaşlar. Güncelleme atınca BIOS a durum düzelir dedik ama olmadi. F1 e basınız dıyor basıyoryz olmuyo bı hareket yok. Delete tusuna süreklı basılı tuttuk yüne aynı.Klavye ve mouse un ışıklar da yanmiyor güç gelmiyor muhtemelen Ekranda SIYAH EKRAN NO SIGNAL ve sürekli calisan bir PC.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…