Açılmayan BIOS'u sıfırlamak, BIOS'u tekrar açar mı?

Cicenes35

Hectopat
Makaleler
3
Sorum yukarıdaki gibidir. Mümkün müdür, açılır mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios bataryasıyla mı?

Sorum yukarıdaki gibidir. Mümkün müdür, açılır mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
BIOS'u yakmadıysanız sıfırlayınca açılma ihtimali var. Yaktıysanız, soğuk su ikramı mevcut.

Açılmıyorsa yüksek ihtimal BIOS pili bitmiştir, yenilemek lazım. (BIOS çevresinde sıvı teması veya kondansatör patlakları vs yoksa)

@Mert Can Urcan @5thAvenue @Marix @KaanDede pardon arkadaşlar geç yazdım banlandığımdan şöyle bir şey varki ben bilgisayara USB ile format attıktan sonra bir daha açılmadı müşteri hizmetlerine ulaştım tüm yolları denedik olmadı hiçbiri işe yaramadı BIOS'u sıfırla %90 net olacaktır dedi ama boot sekmesinde Windows boot Manager seçili olduğundan bu benim için riskli size bunun için bir soru saha soracağım BIOS'u sıfırladıktan sonra boot sekmesindeki Windows boot Manager seçilmeyecek ve sıfırlanacaktır Windows boot Manager silinirse Windows'ta silinecek mi?

BIOS'u pas geçiyor yani, BIOS da Fast boot açıktır, Windows yüklü diski çıkaracaksın, sistemi açacaksın, gelen ekrandan BIOS'a girip Fastboot'u kapatacaksın, sonra diski geri takacaksın.

Kanka ama birkaç kişiye sordum bana dediki klavyen harici olarak bağlanmış ama ben laptop klavyesi kullanıyorum. Onu nasıl laptop klavyesi yapacağız yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…