C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.028 Makaleler 3 Çözümler 24 5 Temmuz 2023 #1 Sorum yukarıdaki gibidir. Mümkün müdür, açılır mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2023
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 7 Temmuz 2023 #21 Windows açılamayınca ya sizi BIOS'a atacak, ya da tuşa basıp BIOS'a girecekesiniz. Artı 0 Eksi
KS KS C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.028 Makaleler 3 Çözümler 24 7 Temmuz 2023 #22 Marix dedi: Windows açılamayınca ya sizi BIOS'a atacak, ya da tuşa basıp BIOS'a girecekesiniz. Genişletmek için tıkla... Ee ben boşuna girecbilirim gibi diski takınca yine açılmayacaktır büyük ihtimalle BIOS'umda Fast boot seeneği yok demiştim kanka boot sekmesinde Windows boot Manager'ı mı kaldırayım. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Windows açılamayınca ya sizi BIOS'a atacak, ya da tuşa basıp BIOS'a girecekesiniz. Genişletmek için tıkla... Ee ben boşuna girecbilirim gibi diski takınca yine açılmayacaktır büyük ihtimalle BIOS'umda Fast boot seeneği yok demiştim kanka boot sekmesinde Windows boot Manager'ı mı kaldırayım.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 7 Temmuz 2023 #23 Diski fiziksel olarak sökmeniz lazım, siz bu BIOS'a niye girmeye çalışıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.028 Makaleler 3 Çözümler 24 7 Temmuz 2023 #24 Marix dedi: Diski fiziksel olarak sökmeniz lazım, siz bu BIOS'a niye girmeye çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kişisel nedenler ve Intel teknolojisini açmak istiyorum kanka. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Diski fiziksel olarak sökmeniz lazım, siz bu BIOS'a niye girmeye çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kişisel nedenler ve Intel teknolojisini açmak istiyorum kanka.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 7 Temmuz 2023 #25 Tamam sistemdeki diski fiziksel olarak sök, BIOS'a gir ayarlarını yap kaydet çık, diski geri tak. Artı 0 Eksi
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2023 #26 BIOS sıfırlansa bile tekrar Windows'u görecektir merak etmeyin. Artı 0 Eksi
KS KS C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.028 Makaleler 3 Çözümler 24 7 Temmuz 2023 #27 Aqely dedi: BIOS sıfırlansa bile tekrar Windows'u görecektir merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Abla ne yapacağım müşteri hizmetleri BIOS'u sıfırla dedi. Artı 0 Eksi
Aqely dedi: BIOS sıfırlansa bile tekrar Windows'u görecektir merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Abla ne yapacağım müşteri hizmetleri BIOS'u sıfırla dedi.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2023 #28 Laptop olduğu için BIOS güncelleyebilirsin elektrik gitse bile pili olduğu için risk olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.028 Makaleler 3 Çözümler 24 7 Temmuz 2023 #29 Marix dedi: Tamam sistemdeki diski fiziksel olarak sök, BIOS'a gir ayarlarını yap kaydet çık, diski geri tak. Genişletmek için tıkla... Bak ben her zaman açık olmasını istiyorum. Format gerektiğinde ne yapacağız. Aqely dedi: Laptop olduğu için BIOS güncelleyebilirsin elektrik gitse bile pili olduğu için risk olmaz. Genişletmek için tıkla... BIOS'um güncelleme artık almıyor. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Tamam sistemdeki diski fiziksel olarak sök, BIOS'a gir ayarlarını yap kaydet çık, diski geri tak. Genişletmek için tıkla... Bak ben her zaman açık olmasını istiyorum. Format gerektiğinde ne yapacağız. Aqely dedi: Laptop olduğu için BIOS güncelleyebilirsin elektrik gitse bile pili olduğu için risk olmaz. Genişletmek için tıkla... BIOS'um güncelleme artık almıyor.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2023 #30 BIOS'u kaydedince her zaman açık kalacak zaten. Laptop markanız nedir? Artı 0 Eksi