esharx Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 164 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #1 Casper laptopta BIOS ayarlarıyla oynamıştımve bilgisayar açılış ekranında takılı kalıyor, ne Windows açılıyor ne de BIOS açılıyor. BIOS'u anakarttan sıfırlamak için bir tuş varmış, laptopu açtım ancak öyle bir tuş göremedim. Casper-W76s. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2023
Casper laptopta BIOS ayarlarıyla oynamıştımve bilgisayar açılış ekranında takılı kalıyor, ne Windows açılıyor ne de BIOS açılıyor. BIOS'u anakarttan sıfırlamak için bir tuş varmış, laptopu açtım ancak öyle bir tuş göremedim. Casper-W76s.
Çözüm Kullanıcı311 29 Haziran 2023 esharx dedi: Net değilse bir daha atayım. Anakart bu kadar hocam. Genişletmek için tıkla... İşaretlediğim yer olmalı.
esharx dedi: Net değilse bir daha atayım. Anakart bu kadar hocam. Genişletmek için tıkla... İşaretlediğim yer olmalı.
KS KS esharx Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 164 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #11 Kullanıcı311 dedi: Brick olmuş olabilir. Servise verin. BIOS yazdıracak. Genişletmek için tıkla... Servisle uğraşamam teşekkür ederim yine de denedik Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 dedi: Brick olmuş olabilir. Servise verin. BIOS yazdıracak. Genişletmek için tıkla... Servisle uğraşamam teşekkür ederim yine de denedik
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #12 esharx dedi: Servisle uğraşamam teşekkür ederim yine de denedik Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Umarım düzelir. Artı 0 Eksi
esharx dedi: Servisle uğraşamam teşekkür ederim yine de denedik Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Umarım düzelir.
KS KS esharx Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 164 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #13 Kullanıcı311 dedi: Rica ederim. Umarım düzelir. Genişletmek için tıkla... Pili çıkarıp takınca olmuyordu ama çıkarıp takmadan açınca yazılar çıktı ve tekrar taktığımda düzeldiğini gördüm. Çözdük hocam. clap clap clap Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 dedi: Rica ederim. Umarım düzelir. Genişletmek için tıkla... Pili çıkarıp takınca olmuyordu ama çıkarıp takmadan açınca yazılar çıktı ve tekrar taktığımda düzeldiğini gördüm. Çözdük hocam. clap clap clap
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #14 esharx dedi: Pili çıkarıp takınca olmuyordu ama çıkarıp takmadan açınca yazılar çıktı ve tekrar taktığımda düzeldiğini gördüm. Çözdük hocam. Clap clap clap Genişletmek için tıkla... Mükemmel. Artı 0 Eksi
esharx dedi: Pili çıkarıp takınca olmuyordu ama çıkarıp takmadan açınca yazılar çıktı ve tekrar taktığımda düzeldiğini gördüm. Çözdük hocam. Clap clap clap Genişletmek için tıkla... Mükemmel.