Açılmayan Notebook Vidası

SkyLinee

Hectopat
Arkadaşlar Notebook'umun Fan temizliği için yapacağım vida sökümünde karşılağtığım durum. Vidanın başı'nın yıldız şekilinde olan kısmı yenmiş şekilde vidayı açamıyorum.Verebileceğiniz fikir var mı? Yapabilecğim bir şey aklıma gelmediği için sizler Tecnopat Ailesi olarak yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden Teşekkürler.

Dip Not: ( Konu yetersizse şayet hemen düzenliyeyim. Yanlış yer de olduğu düşünülüyorsa değiştirilmesi talebinde bulunacağım. )

@THE_MILLER @MF @Asım Demir @Yararsız Üye

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka çözüm yolu var mıdır? Ekipman gerekiyor mu?

Fazla zorlarsanda kasaya zarar verebilirisin.En iyisi düz tornavidayla açman .

Ben vidanın etrafında ki plastik kasayı yontarak çıkartmıştım. Laptopun altında delik var şimdi. Tavsiye etmiyorum yani oynadıkça yalama oluyor bu meret, bu sefer hiç açılmıyor. Bir tamirciye götür onlar bulurlar bir yolunu.

@Yararsız Üye

Yöntemi resimler misiniz? Anlayamadım kafamda oluşturamadım.

@omersardogan
Yalama yaptığı için açamıyorum ve sinir bozucu olduğunu belirtmek istiyorum.

@Resul.A
Evet Tehlikeli bir durum olduğunu söylemek istiyorum

@Serpenos
2 Yıl oldu ve laptop aldığım zaman ilk yılda bu kadar ısınmaz va fan sesi çıkmazdı. 2-3 yılını devirmiş oldu sanırım. Ama 2 yıl olduğunu kolaylıkla söyleyebilirim. Gerektiğini düşünüyorum.

Paket lastiği ile sorunu ortadan kaldırabilirisin diye umuryorum . Vidanın üstüne gelicek şekilde koyarsan tornavidayla rahatlıkla dönderirsin diye umuyorum

Paket lastiği ile sorunu ortadan kaldırabilirisin diye umuryorum . Vidanın üstüne gelicek şekilde koyarsan tornavidayla rahatlıkla dönderirsin diye umuyorum
tabi kalın paket lastiği

@Vidanın kafasına koyacağımı belirtiyorsunuz sanırım?
Vidanın deliği oldukça büyümüş şekilde içindeki yıldız çşekli kayboldu gibi tamamen yuvarlaklaştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…