Açılmayan POCO X3 Pro 1 yıldır telefoncuda

AhmetBerkayy

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 2021 yılında POCO X3 Pro almıştım telefon çok iyiydi fakat ne zaman hatırlamıyorum ama Instagram'da dolaşırken telefon bir anda kapandı ben şarja soktum batarya işareti falan hiçbir şey çıkmıyor. Sonra tanıdığımız bir telefoncuya gittik maksimum 1 haftaya telefonu yaparım dedi, aradan ne kadar süre geçti bilmiyorum fakat en az 6 ay geçmiştir telefon hala telefoncuda. Ekran kartı veya anakart yanmış ve telefoncuda ekran kartı veya anakartın yedeğini bulamadığını ve aynı model başka telefon onun eline geçerse o telefonun beynini benim telefona koyacakmış. O beyin dediği şey sanırım anakart veya ekran kartı. Telefon nasıl tamir edilebilir çünkü yakında neredeyse 1 yıl olacak sanırım telefonun tamircide beklediği süre neler yapılabilir.

1 yilda o telefonu bastan bile uretirsin. Ayrica POCO X3 Pro kadar yaygin bir telefona parca bulamadigini soyluyorsa ya telefoncu senin telefonu puf etmis ya senin telefonu puf etmis.

Telefon puf oldu neyi alıyorsunuz acaba. koskoca 1 yıl beklediniz bugün mü telefonu sorma gayretine düştünüz iş işten geçti.

Ara sıra gidiyorum telefoncuya bakıyorum telefon orada. bazen girdiğimde telefonu bilgisayara bağlamış bir şeyler yapıyor bana bu tamir olmaz başka telefonun beyninin gelmesini bekleyeceğiz demişti.

Ara sıra gidiyorum telefoncuya bakıyorum telefon orada. Bazen girdiğimde telefonu bilgisayara bağlamış bir şeyler yapıyor bana bu tamir olmaz başka telefonun beyninin gelmesini bekleyeceğiz demişti.

Saçmalamayın gidin duruyorsa hemen telefonunuzu alın yetkili servise götürün daha iyi.

Xiaomi yetkili servis garantiye girmiyor demişti.

Başka yetkili servise gidin en azından garantiye girip girmediğinden emin olalım. Daha sonra ücreti pahalı değilse yaptırın. Eğer ki pahalı ise bilmediğiniz değil de bildiğiniz güvenilir telefonculara gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…