BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #11 AhmetBerkayy dedi: Xiaomi yetkili servis garantiye girmiyor demişti. Genişletmek için tıkla... Garantisi duruyorsa giriyor. Ben GENPA'ya garanti kapsaminda yolladim, anakarti degistirildi ve 4 gun icinde teslim edildi.
AhmetBerkayy dedi: Xiaomi yetkili servis garantiye girmiyor demişti. Genişletmek için tıkla... Garantisi duruyorsa giriyor. Ben GENPA'ya garanti kapsaminda yolladim, anakarti degistirildi ve 4 gun icinde teslim edildi.
AhmetBerkayy Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 252 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2023 #12 BerkayZ87 dedi: Garantisi duruyorsa giriyor. Ben GENPA'ya garanti kapsaminda yolladim, anakarti degistirildi ve 4 gun icinde teslim edildi. Genişletmek için tıkla... pekala teşekkürler
BerkayZ87 dedi: Garantisi duruyorsa giriyor. Ben GENPA'ya garanti kapsaminda yolladim, anakarti degistirildi ve 4 gun icinde teslim edildi. Genişletmek için tıkla... pekala teşekkürler