@Emrecngz hocam aynı sorun bende de var, internetten baktım Görev Yöneticisi'nden giriliyor da bende CTRL alt delete yapsam da CTRL Shift ESC yapsam da çıkmıyor, sadece otomatik onarım ekranı geliyor ve format atılmasını da pek istemiyorum, diskte fotoğraflar var bunun çözümü nedir?
Disk şifrelemesi yoksa herhangi bir Linux dağıtımını canlı ISO şeklinde başlatıp verileri kurtarabilirsiniz. Bunun için 2 USB'ye ya da bilgisayarda D diski varsa verileri ona aktarabilirsiniz.
Güvenli mod ile girebildim ama güvenli moddan çıkınca tekrar siyah ekran hatası geliyor internette ekran kartı devre dışı bırakılıyordu da bişey olur diye yapmadım çözümü var mıdır
Disk şifrelemesi yoksa herhangi bir Linux dağıtımını canlı ISO şeklinde başlatıp verileri kurtarabilirsiniz. Bunun için 2 USB'ye ya da bilgisayarda D diski varsa verileri ona aktarabilirsiniz.
Güvenli modda NVIDIA sürücüsünü kaldırmayı deneyin ya da USB'nize Windows yazdırıp dosyaları koru seçeneğini seçerek (bir nevi güncelleme görevi görecek) kurun.