Açılmayan telefon nasıl sıfırlanır?

Aslan Kedi

Hectopat
Makaleler
1
Telefon bozuk ve açılmıyor. Açılmadan sıfırlayabilir miyiz? Belki sıfırlanınca açılır?

Parçalar sağlamsa ses ve güç tuşlarına basılı tutarak kurtarma ekranına gelebilirsiniz. Oradan da sıfırlarsınız.

Bozuk derken? Kullanırken birden kapandıysa brick olmuş olabilir başıma gelmişti.

Parçalar sağlamsa ses ve güç tuşlarına basılı tutarak kurtarma ekranına gelebilirsiniz. Oradan da sıfırlarsınız.

Açılmayan telefondan kurtarma ekranına nasıl gelsin hocam.

Bozuk derken? Kullanırken birden kapandıysa brick olmuş olabilir başıma gelmişti.

Açılmayan telefondan kurtarma ekranına nasıl gelsin hocam.
Açılmamaktan kastı normal şekilde açılmaması ancak telefonun çalışması şeklindedir diye düşünerek cevap verdim. Öyle değilse fastboot ile kurtarmayı denemek lazım.

Telefonun markası Vestel. Modelini bilmiyorum ama 4 yıl önce almıştık galiba. Vestel logusu ekrana geliyor ama telefon açılmıyor.

Telefondaki bütün tuşlara aynı anda bas ve bekle 10-20 saniye gelen arayüzden sıfırlayabilirsiniz.

Telefonun markası Vestel. Modelini bilmiyorum ama 4 yıl önce almıştık galiba. Vestel logusu ekrana geliyor ama telefon açılmıyor.

Bende de olmuştu. Büyük ihtimalle telefonun kapasitesini zorlamışsındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…