Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.054 Makaleler 1 29 Ekim 2022 #1 Telefon bozuk ve açılmıyor. Açılmadan sıfırlayabilir miyiz? Belki sıfırlanınca açılır?
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.257 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 29 Ekim 2022 #2 Aslan Kedi dedi: Telefon bozuk ve açılmıyor. Açılmadan sıfırlayabilir miyiz? Belki sıfırlanınca açılır? Genişletmek için tıkla... Marka modeli nedir?
Aslan Kedi dedi: Telefon bozuk ve açılmıyor. Açılmadan sıfırlayabilir miyiz? Belki sıfırlanınca açılır? Genişletmek için tıkla... Marka modeli nedir?
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.340 Makaleler 4 Çözümler 39 29 Ekim 2022 #3 Pili ölmüşse olmaz.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.880 Makaleler 3 Çözümler 36 29 Ekim 2022 #4 Parçalar sağlamsa ses ve güç tuşlarına basılı tutarak kurtarma ekranına gelebilirsiniz. Oradan da sıfırlarsınız.
Parçalar sağlamsa ses ve güç tuşlarına basılı tutarak kurtarma ekranına gelebilirsiniz. Oradan da sıfırlarsınız.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 29 Ekim 2022 #5 Bozuk derken? Kullanırken birden kapandıysa brick olmuş olabilir başıma gelmişti. codefl0w dedi: Parçalar sağlamsa ses ve güç tuşlarına basılı tutarak kurtarma ekranına gelebilirsiniz. Oradan da sıfırlarsınız. Genişletmek için tıkla... Açılmayan telefondan kurtarma ekranına nasıl gelsin hocam.
Bozuk derken? Kullanırken birden kapandıysa brick olmuş olabilir başıma gelmişti. codefl0w dedi: Parçalar sağlamsa ses ve güç tuşlarına basılı tutarak kurtarma ekranına gelebilirsiniz. Oradan da sıfırlarsınız. Genişletmek için tıkla... Açılmayan telefondan kurtarma ekranına nasıl gelsin hocam.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.880 Makaleler 3 Çözümler 36 29 Ekim 2022 #6 plxaxd dedi: Bozuk derken? Kullanırken birden kapandıysa brick olmuş olabilir başıma gelmişti. Açılmayan telefondan kurtarma ekranına nasıl gelsin hocam. Genişletmek için tıkla... Açılmamaktan kastı normal şekilde açılmaması ancak telefonun çalışması şeklindedir diye düşünerek cevap verdim. Öyle değilse fastboot ile kurtarmayı denemek lazım.
plxaxd dedi: Bozuk derken? Kullanırken birden kapandıysa brick olmuş olabilir başıma gelmişti. Açılmayan telefondan kurtarma ekranına nasıl gelsin hocam. Genişletmek için tıkla... Açılmamaktan kastı normal şekilde açılmaması ancak telefonun çalışması şeklindedir diye düşünerek cevap verdim. Öyle değilse fastboot ile kurtarmayı denemek lazım.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 29 Ekim 2022 #7 Aslan Kedi dedi: Telefon bozuk ve açılmıyor. Açılmadan sıfırlayabilir miyiz? Belki sıfırlanınca açılır? Genişletmek için tıkla... Açılmıyor derken? Açın biraz konuyu.
Aslan Kedi dedi: Telefon bozuk ve açılmıyor. Açılmadan sıfırlayabilir miyiz? Belki sıfırlanınca açılır? Genişletmek için tıkla... Açılmıyor derken? Açın biraz konuyu.
Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.054 Makaleler 1 30 Ekim 2022 #8 Telefonun markası Vestel. Modelini bilmiyorum ama 4 yıl önce almıştık galiba. Vestel logusu ekrana geliyor ama telefon açılmıyor.
Telefonun markası Vestel. Modelini bilmiyorum ama 4 yıl önce almıştık galiba. Vestel logusu ekrana geliyor ama telefon açılmıyor.
KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 30 Ekim 2022 #9 Telefondaki bütün tuşlara aynı anda bas ve bekle 10-20 saniye gelen arayüzden sıfırlayabilirsiniz. Aslan Kedi dedi: Telefonun markası Vestel. Modelini bilmiyorum ama 4 yıl önce almıştık galiba. Vestel logusu ekrana geliyor ama telefon açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de olmuştu. Büyük ihtimalle telefonun kapasitesini zorlamışsındır.
Telefondaki bütün tuşlara aynı anda bas ve bekle 10-20 saniye gelen arayüzden sıfırlayabilirsiniz. Aslan Kedi dedi: Telefonun markası Vestel. Modelini bilmiyorum ama 4 yıl önce almıştık galiba. Vestel logusu ekrana geliyor ama telefon açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de olmuştu. Büyük ihtimalle telefonun kapasitesini zorlamışsındır.
Lionel Canatar Picopat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 153 19 Aralık 2022 #10 Aslan Kedi dedi: Telefonun markası Vestel. Modelini bilmiyorum ama 4 yıl önce almıştık galiba. Vestel logusu ekrana geliyor ama telefon açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Modelini bilmemiz lazım hocam yardımcı olamayız her Vestel telefonu aynı değil
Aslan Kedi dedi: Telefonun markası Vestel. Modelini bilmiyorum ama 4 yıl önce almıştık galiba. Vestel logusu ekrana geliyor ama telefon açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Modelini bilmemiz lazım hocam yardımcı olamayız her Vestel telefonu aynı değil