Aslan Kedi
Hectopat
- Makaleler
- 1
Telefon bozuk ve açılmıyor. Açılmadan sıfırlayabilir miyiz? Belki sıfırlanınca açılır?
Marka modeli nedir?Telefon bozuk ve açılmıyor. Açılmadan sıfırlayabilir miyiz? Belki sıfırlanınca açılır?
Parçalar sağlamsa ses ve güç tuşlarına basılı tutarak kurtarma ekranına gelebilirsiniz. Oradan da sıfırlarsınız.
Açılmamaktan kastı normal şekilde açılmaması ancak telefonun çalışması şeklindedir diye düşünerek cevap verdim. Öyle değilse fastboot ile kurtarmayı denemek lazım.Bozuk derken? Kullanırken birden kapandıysa brick olmuş olabilir başıma gelmişti.
Açılmayan telefondan kurtarma ekranına nasıl gelsin hocam.
Açılmıyor derken? Açın biraz konuyu.Telefon bozuk ve açılmıyor. Açılmadan sıfırlayabilir miyiz? Belki sıfırlanınca açılır?
Telefonun markası Vestel. Modelini bilmiyorum ama 4 yıl önce almıştık galiba. Vestel logusu ekrana geliyor ama telefon açılmıyor.
Modelini bilmemiz lazım hocam yardımcı olamayız her Vestel telefonu aynı değilTelefonun markası Vestel. Modelini bilmiyorum ama 4 yıl önce almıştık galiba. Vestel logusu ekrana geliyor ama telefon açılmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.