Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 4 Temmuz 2022 #11 Çok sıkıştıysa pense ile tornavidayı tutup bastırarak döndürebilirsiniz.
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 4 Temmuz 2022 #12 06 Fil Necati dedi: İnce bir düz tornavidayı vidanın dibine sokup destekleyin. Muhtemelen vidanın yuvası yalama olmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarın tam karşı tarafındaki vida ile karşılaştırdım biraz kaymış ittirmeye çalışıyorum ancak olmuyor başka bir şekilde çözebilir miyim?
06 Fil Necati dedi: İnce bir düz tornavidayı vidanın dibine sokup destekleyin. Muhtemelen vidanın yuvası yalama olmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarın tam karşı tarafındaki vida ile karşılaştırdım biraz kaymış ittirmeye çalışıyorum ancak olmuyor başka bir şekilde çözebilir miyim?
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #13 RainbowwOnSky dedi: Hocam bilgisayarın tam karşı tarafındaki vida ile karşılaştırdım biraz kaymış ittirmeye çalışıyorum ancak olmuyor başka bir şekilde çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Daha önce söküp taktınız mı? Yamuk mu duruyorsa daha kötü bir durum diş kapmış olabilir.
RainbowwOnSky dedi: Hocam bilgisayarın tam karşı tarafındaki vida ile karşılaştırdım biraz kaymış ittirmeye çalışıyorum ancak olmuyor başka bir şekilde çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Daha önce söküp taktınız mı? Yamuk mu duruyorsa daha kötü bir durum diş kapmış olabilir.
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 4 Temmuz 2022 #14 06 Fil Necati dedi: Daha önce söküp taktınız mı? Yamuk mu duruyorsa daha kötü bir durum diş kapmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 4 senedir falan hiç açılmadı. Yamuk duruyor dediğim 1mm falan. O da yamuk olarak değil de daha çok kaymış gibi.
06 Fil Necati dedi: Daha önce söküp taktınız mı? Yamuk mu duruyorsa daha kötü bir durum diş kapmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 4 senedir falan hiç açılmadı. Yamuk duruyor dediğim 1mm falan. O da yamuk olarak değil de daha çok kaymış gibi.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #15 RainbowwOnSky dedi: Hocam 4 senedir falan hiç açılmadı. Yamuk duruyor dediğim 1mm falan. O da yamuk olarak değil de daha çok kaymış gibi. Genişletmek için tıkla... Resim ekleyebilir misiniz?
RainbowwOnSky dedi: Hocam 4 senedir falan hiç açılmadı. Yamuk duruyor dediğim 1mm falan. O da yamuk olarak değil de daha çok kaymış gibi. Genişletmek için tıkla... Resim ekleyebilir misiniz?
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 4 Temmuz 2022 #16 06 Fil Necati dedi: Resim ekleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam kameram maalesef net çekemiyor orayı. Hocam bahsettiğim vida şu videodaki en sol üstteki vida. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
06 Fil Necati dedi: Resim ekleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam kameram maalesef net çekemiyor orayı. Hocam bahsettiğim vida şu videodaki en sol üstteki vida. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et