tuxn Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 317 22 Ağustos 2025 #1 Yeni yatak satın almıştım fakat yanlış ölçtüğüm için kullanamıyorum. İade etme şansım var mı yoksa elimde mi patladı?
Yeni yatak satın almıştım fakat yanlış ölçtüğüm için kullanamıyorum. İade etme şansım var mı yoksa elimde mi patladı?
Çözüm RitmicOfficial 22 Ağustos 2025 tuxn dedi: İnternet üzerinden aldım. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi ambalajı açılmasa iade edilebilirdi fakat açıldığı için almazlar. Yine de görüşüp şansını deneyebilirsin.
tuxn dedi: İnternet üzerinden aldım. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi ambalajı açılmasa iade edilebilirdi fakat açıldığı için almazlar. Yine de görüşüp şansını deneyebilirsin.
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.306 Makaleler 6 Çözümler 138 Yer Türkiye Cumhuriyeti 22 Ağustos 2025 #2 Aldığınız yerin insiyatifine kalmış ama eğer internetten aldıysanız çok zor. Artı 0 Eksi
KS KS tuxn Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 317 22 Ağustos 2025 #3 RitmicOfficial dedi: Aldığınız yerin insiyatifine kalmış ama eğer internetten aldıysanız çok zor. Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinden aldım. Artı 0 Eksi
RitmicOfficial dedi: Aldığınız yerin insiyatifine kalmış ama eğer internetten aldıysanız çok zor. Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinden aldım.
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.306 Makaleler 6 Çözümler 138 Yer Türkiye Cumhuriyeti 22 Ağustos 2025 #4 tuxn dedi: İnternet üzerinden aldım. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi ambalajı açılmasa iade edilebilirdi fakat açıldığı için almazlar. Yine de görüşüp şansını deneyebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
tuxn dedi: İnternet üzerinden aldım. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi ambalajı açılmasa iade edilebilirdi fakat açıldığı için almazlar. Yine de görüşüp şansını deneyebilirsin.
KS KS tuxn Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 317 23 Ağustos 2025 #5 RitmicOfficial dedi: Dediğim gibi ambalajı açılmasa iade edilebilirdi fakat açıldığı için almazlar. Yine de görüşüp şansını deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... 2.500 TL kargo ücreti istediler. Vazgeçtim. Artı 0 Eksi
RitmicOfficial dedi: Dediğim gibi ambalajı açılmasa iade edilebilirdi fakat açıldığı için almazlar. Yine de görüşüp şansını deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... 2.500 TL kargo ücreti istediler. Vazgeçtim.
Zephyros Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #6 tuxn dedi: 2.500 TL kargo ücreti istediler. Vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Satın bence. Artı 0 Eksi