zuabo Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 181 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ||| 𝐊𝐢𝐧𝐠𝐬𝐭𝐨𝐧 𝐊𝐕𝐑𝟏𝟑𝟑𝟑𝐃𝟑𝐍𝟗/𝟒𝐆 𝟖𝐆𝐁 (𝟐𝐱𝟒) ||| 𝐆𝐀 𝐇𝟔𝟏𝐌 𝐒𝟏 ||| 𝐆𝐓 𝟏𝟎𝟑𝟎 𝐆𝐃𝐃𝐑𝟓 ||| 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥 𝐈𝟓 𝟐𝟒𝟎𝟎 ||| 𝐇𝐄𝐂 𝟑𝟎𝟎𝐕𝐆 𝟐𝐑𝐆 𝟑𝟎𝟎𝐖 𝐏𝐒𝐔 ||| 𝐀𝐥𝐩𝐢𝐧 𝟐𝟒𝟎𝐆𝐁 𝐒𝐒𝐃 ||| 𝐒𝐞𝐚𝐠𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐚𝐫𝐫𝐚𝐜𝐮𝐝𝐚 𝟕𝟐𝟎𝟎 𝐇𝐃𝐃 ||| Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #1 Steam açılmıyor, silip tekrar yüklememe rağmen açılmadı.
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 8 Ekim 2024 #2 Ekranda herhangi bir hata var mı? Görev yöneticisinde açık gözüküyor mu?
zuabo Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 181 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ||| 𝐊𝐢𝐧𝐠𝐬𝐭𝐨𝐧 𝐊𝐕𝐑𝟏𝟑𝟑𝟑𝐃𝟑𝐍𝟗/𝟒𝐆 𝟖𝐆𝐁 (𝟐𝐱𝟒) ||| 𝐆𝐀 𝐇𝟔𝟏𝐌 𝐒𝟏 ||| 𝐆𝐓 𝟏𝟎𝟑𝟎 𝐆𝐃𝐃𝐑𝟓 ||| 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥 𝐈𝟓 𝟐𝟒𝟎𝟎 ||| 𝐇𝐄𝐂 𝟑𝟎𝟎𝐕𝐆 𝟐𝐑𝐆 𝟑𝟎𝟎𝐖 𝐏𝐒𝐔 ||| 𝐀𝐥𝐩𝐢𝐧 𝟐𝟒𝟎𝐆𝐁 𝐒𝐒𝐃 ||| 𝐒𝐞𝐚𝐠𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐚𝐫𝐫𝐚𝐜𝐮𝐝𝐚 𝟕𝟐𝟎𝟎 𝐇𝐃𝐃 ||| Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #3 armas dedi: Ekranda herhangi bir hata var mı? Görev yöneticisinde açık gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Açık gözüküyor ama görünürde yok.
armas dedi: Ekranda herhangi bir hata var mı? Görev yöneticisinde açık gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Açık gözüküyor ama görünürde yok.
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 8 Ekim 2024 #4 Sağ altta açık gözüküyor mu? Sağ tıklayıp kütüphaneye erişebiliyor musun?
zuabo Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 181 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ||| 𝐊𝐢𝐧𝐠𝐬𝐭𝐨𝐧 𝐊𝐕𝐑𝟏𝟑𝟑𝟑𝐃𝟑𝐍𝟗/𝟒𝐆 𝟖𝐆𝐁 (𝟐𝐱𝟒) ||| 𝐆𝐀 𝐇𝟔𝟏𝐌 𝐒𝟏 ||| 𝐆𝐓 𝟏𝟎𝟑𝟎 𝐆𝐃𝐃𝐑𝟓 ||| 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥 𝐈𝟓 𝟐𝟒𝟎𝟎 ||| 𝐇𝐄𝐂 𝟑𝟎𝟎𝐕𝐆 𝟐𝐑𝐆 𝟑𝟎𝟎𝐖 𝐏𝐒𝐔 ||| 𝐀𝐥𝐩𝐢𝐧 𝟐𝟒𝟎𝐆𝐁 𝐒𝐒𝐃 ||| 𝐒𝐞𝐚𝐠𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐚𝐫𝐫𝐚𝐜𝐮𝐝𝐚 𝟕𝟐𝟎𝟎 𝐇𝐃𝐃 ||| Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #5 armas dedi: Sağ altta açık gözüküyor mu? Sağ tıklayıp kütüphaneye erişebiliyor musun? Eki Görüntüle 2325034 Genişletmek için tıkla... Erişemiyorum.
armas dedi: Sağ altta açık gözüküyor mu? Sağ tıklayıp kütüphaneye erişebiliyor musun? Eki Görüntüle 2325034 Genişletmek için tıkla... Erişemiyorum.
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 8 Ekim 2024 #6 Oturum açma ekranı açılmış mıydı? Hangi işletim sistemini kullanıyorsun? Görev yöneticisinden sonlandırıp yönetici olarak çalıştırmayı dene.
Oturum açma ekranı açılmış mıydı? Hangi işletim sistemini kullanıyorsun? Görev yöneticisinden sonlandırıp yönetici olarak çalıştırmayı dene.
zuabo Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 181 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ||| 𝐊𝐢𝐧𝐠𝐬𝐭𝐨𝐧 𝐊𝐕𝐑𝟏𝟑𝟑𝟑𝐃𝟑𝐍𝟗/𝟒𝐆 𝟖𝐆𝐁 (𝟐𝐱𝟒) ||| 𝐆𝐀 𝐇𝟔𝟏𝐌 𝐒𝟏 ||| 𝐆𝐓 𝟏𝟎𝟑𝟎 𝐆𝐃𝐃𝐑𝟓 ||| 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥 𝐈𝟓 𝟐𝟒𝟎𝟎 ||| 𝐇𝐄𝐂 𝟑𝟎𝟎𝐕𝐆 𝟐𝐑𝐆 𝟑𝟎𝟎𝐖 𝐏𝐒𝐔 ||| 𝐀𝐥𝐩𝐢𝐧 𝟐𝟒𝟎𝐆𝐁 𝐒𝐒𝐃 ||| 𝐒𝐞𝐚𝐠𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐚𝐫𝐫𝐚𝐜𝐮𝐝𝐚 𝟕𝟐𝟎𝟎 𝐇𝐃𝐃 ||| Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #7 armas dedi: Oturum açma ekranı açılmış mıydı? Hangi işletim sistemini kullanıyorsun? Görev Yöneticisi'nden sonlandırıp yönetici olarak çalıştırmayı dene. Genişletmek için tıkla... Oturum açma ekranı açılmadı. Windows 10. denedim.
armas dedi: Oturum açma ekranı açılmış mıydı? Hangi işletim sistemini kullanıyorsun? Görev Yöneticisi'nden sonlandırıp yönetici olarak çalıştırmayı dene. Genişletmek için tıkla... Oturum açma ekranı açılmadı. Windows 10. denedim.
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 8 Ekim 2024 #8 Ekran kaydı alıp at. Evde güvenli internet falan açık mı?
theorder21 Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 477 Çözümler 3 8 Ekim 2024 #9 Steam kurulum dosyasini kurmayi denediniz mi, yani steam'i silmeden bir kez daha kurun.
zuabo Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 181 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ||| 𝐊𝐢𝐧𝐠𝐬𝐭𝐨𝐧 𝐊𝐕𝐑𝟏𝟑𝟑𝟑𝐃𝟑𝐍𝟗/𝟒𝐆 𝟖𝐆𝐁 (𝟐𝐱𝟒) ||| 𝐆𝐀 𝐇𝟔𝟏𝐌 𝐒𝟏 ||| 𝐆𝐓 𝟏𝟎𝟑𝟎 𝐆𝐃𝐃𝐑𝟓 ||| 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥 𝐈𝟓 𝟐𝟒𝟎𝟎 ||| 𝐇𝐄𝐂 𝟑𝟎𝟎𝐕𝐆 𝟐𝐑𝐆 𝟑𝟎𝟎𝐖 𝐏𝐒𝐔 ||| 𝐀𝐥𝐩𝐢𝐧 𝟐𝟒𝟎𝐆𝐁 𝐒𝐒𝐃 ||| 𝐒𝐞𝐚𝐠𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐚𝐫𝐫𝐚𝐜𝐮𝐝𝐚 𝟕𝟐𝟎𝟎 𝐇𝐃𝐃 ||| Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #10 Güvenli internet açık değil. Şu anda ekran kaydı alamam. armas dedi: Ekran kaydı alıp at. Evde güvenli internet falan açık mı? Genişletmek için tıkla... theorder21 dedi: Steam kurulum dosyasini kurmayi denediniz mi, yani Steam'i silmeden bir kez daha kurun. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim bakalim. theorder21 dedi: Steam kurulum dosyasini kurmayi denediniz mi, yani Steam'i silmeden bir kez daha kurun. Genişletmek için tıkla... Yok yine olmadi hocam. Steam guncelleniyor diyor sonra hiçbir şey gelmiyor ekrana. armas dedi: Ekran kaydı alıp at. Evde güvenli internet falan açık mı? Genişletmek için tıkla... Bu olay NVIDIA driver ini kurduktan sonra oldu yeni ekran karti almıstım. Son düzenleme: 8 Ekim 2024
Güvenli internet açık değil. Şu anda ekran kaydı alamam. armas dedi: Ekran kaydı alıp at. Evde güvenli internet falan açık mı? Genişletmek için tıkla... theorder21 dedi: Steam kurulum dosyasini kurmayi denediniz mi, yani Steam'i silmeden bir kez daha kurun. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim bakalim. theorder21 dedi: Steam kurulum dosyasini kurmayi denediniz mi, yani Steam'i silmeden bir kez daha kurun. Genişletmek için tıkla... Yok yine olmadi hocam. Steam guncelleniyor diyor sonra hiçbir şey gelmiyor ekrana. armas dedi: Ekran kaydı alıp at. Evde güvenli internet falan açık mı? Genişletmek için tıkla... Bu olay NVIDIA driver ini kurduktan sonra oldu yeni ekran karti almıstım.