Yaksha Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 79 5 Ocak 2025 #1 Netflix'e 2 gündür giremiyorum böyle bir hata veriyor, veriyi sil yaptım telefonu yeniden başlattım vs ama çözülmedi. Ne yapabilirim? Dosya Ekleri Screenshot_20250105_003433_Device care.jpg 58,7 KB · Görüntüleme: 51
Netflix'e 2 gündür giremiyorum böyle bir hata veriyor, veriyi sil yaptım telefonu yeniden başlattım vs ama çözülmedi. Ne yapabilirim?
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #2 Yaksha dedi: Netflix'e 2 gündür giremiyorum böyle bir hata veriyor, veriyi sil yaptım telefonu yeniden başlattım vs ama çözülmedi. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Gümcelleme varsa yapın, önbelleği temizleyin.
Yaksha dedi: Netflix'e 2 gündür giremiyorum böyle bir hata veriyor, veriyi sil yaptım telefonu yeniden başlattım vs ama çözülmedi. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Gümcelleme varsa yapın, önbelleği temizleyin.
1903umut Femtopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 105 5 Ocak 2025 #3 Yaksha dedi: Netflix'e 2 gündür giremiyorum böyle bir hata veriyor, veriyi sil yaptım telefonu yeniden başlattım vs ama çözülmedi. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulamada hata varmış.
Yaksha dedi: Netflix'e 2 gündür giremiyorum böyle bir hata veriyor, veriyi sil yaptım telefonu yeniden başlattım vs ama çözülmedi. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulamada hata varmış.
Yaksha Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 79 5 Ocak 2025 #4 KBDALES dedi: Gümcelleme varsa yapın, önbelleği temizleyin. Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim düzelmiyor. 1903umut dedi: Uygulamada hata varmış. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlara sordum onlar girebiliyor tek sorun bende herhalde.
KBDALES dedi: Gümcelleme varsa yapın, önbelleği temizleyin. Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim düzelmiyor. 1903umut dedi: Uygulamada hata varmış. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlara sordum onlar girebiliyor tek sorun bende herhalde.
Nerepla7 Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #5 Selam hocam, çözebildiniz mi? Aynı hata bende de var şu anda.