Özkan Kişioğlu Femtopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #1 Merhaba, YouTube ana sayfa açılıyor ama herhangi bir video açmak istediğimde aşağıdaki gibi oluyor ve video ne kadar beklersen bekle açılmıyor. Herhangi bir uzantı yok ek yok ve çok kez Chrome sıfırladım başına gelen var ya da çözüm tahmini olan. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2025
Merhaba, YouTube ana sayfa açılıyor ama herhangi bir video açmak istediğimde aşağıdaki gibi oluyor ve video ne kadar beklersen bekle açılmıyor. Herhangi bir uzantı yok ek yok ve çok kez Chrome sıfırladım başına gelen var ya da çözüm tahmini olan.
merIyN Megapat Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #2 Hocam bi modeme res atıp deneyin belki onla ilgili olabilir. Artı 0 Eksi
I inan1 Centipat Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Sistem Özellikleri RX570 R5 5500 16GB 2TB Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #3 Bana da oldu bir kere, modemi kapa aç yaptım ve bilgisayarın Ethernet kablosunu tak çıkar yaptım düzeldi. Artı 0 Eksi
Bana da oldu bir kere, modemi kapa aç yaptım ve bilgisayarın Ethernet kablosunu tak çıkar yaptım düzeldi.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.097 Çözümler 50 10 Mart 2025 #4 Çerezleri temizleyip tekrar dener misiniz? Artı 0 Eksi
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.702 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 10 Mart 2025 #5 VPN açık olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS Özkan Kişioğlu Femtopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #6 Modeme reset attım, VPN yok, Çerezleri temizledim, hatta telefondan izlediğim video açıldı altta onda da hata aşağıdaki gibi RivalsX dedi: VPN açık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu arada VPN kullanınca açılıyor merIyN dedi: Hocam bi modeme res atıp deneyin belki onla ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef Son düzenleme: 11 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Modeme reset attım, VPN yok, Çerezleri temizledim, hatta telefondan izlediğim video açıldı altta onda da hata aşağıdaki gibi RivalsX dedi: VPN açık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu arada VPN kullanınca açılıyor merIyN dedi: Hocam bi modeme res atıp deneyin belki onla ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef